nkoul Δημοσιεύτηκε September 7, 2009 at 07:44 πμ Δημοσιεύτηκε September 7, 2009 at 07:44 πμ Λογω του οτι σκοπευω να αγορασω 1 δεκτη GPS διπλοσυχνο Leica GPS 900CS RTK για λειτουργια με το HEPOS θα ηθελα να επικοινωνησω με καποιο συναδελφο ο οποιος λειτουργει ηδη το συστημα... για να μου πει την γνωμη του για το συγκεκριμενο μηχανημα
apstruct Δημοσιεύτηκε September 7, 2009 at 09:36 πμ Δημοσιεύτηκε September 7, 2009 at 09:36 πμ Έχεις πάρει προσφορά? Πόσο το δίνουν?
stevek Δημοσιεύτηκε September 7, 2009 at 09:39 πμ Δημοσιεύτηκε September 7, 2009 at 09:39 πμ Εγώ έχω αγοράσει το smartrover από τη LEICA και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Συνάδελφος που έχει GPS900 σαν συστημα δύο δεκτών και το δουλεύει εδώ και ένα χρόνο επίσης απόλυτα ικανοποιημένος, ειδικά από την τεχνική υποστήριξη όποτε αυτή χρειάσθηκε. Σου το προτείνω ανεπιφύλακτα αλλά αν τα οικονομικά σου το επιτρέπουν πήγαινε για το smartrover που απλά είναι τέλειο!
nkoul Δημοσιεύτηκε September 7, 2009 at 10:01 πμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε September 7, 2009 at 10:01 πμ Για δυο δεκτες Leica GPS 900CS RTK 14000 + ΦΠΑ συν επιπλεον 1450 ευρω γαι Glonass
nicsie Δημοσιεύτηκε September 7, 2009 at 11:20 πμ Δημοσιεύτηκε September 7, 2009 at 11:20 πμ Για δυο δεκτες Leica GPS 900CS RTK 14000 + ΦΠΑ συν επιπλεον 1450 ευρω γαι Glonass To RTK Network περιλαμβάνεται? Εφόσων γνωρίζω έχει περιορισμό στην εμβέλεια.
8esiolabos Δημοσιεύτηκε September 7, 2009 at 06:53 μμ Δημοσιεύτηκε September 7, 2009 at 06:53 μμ To RTK Network περιλαμβάνεται?Εφόσων γνωρίζω έχει περιορισμό στην εμβέλεια. Δεν νομίζω να περιλαμβάνεται το RTK Network... Μια ερώτηση στην αντιπροσωπία βέβαια θα λύσει την απορία. Και όντως υπάρχει περιορισμός στην εμβέλεια μέσω λογισμικού στον δέκτη. Ο δέκτης σου "κόβει" την RTK λύση άμα απομακρυνθείς περισσότερο από 2,5km από το base (το φυλλάδιο λέει: "RTK range: 2500 m standard, 5000 m option"). Για παραπάνω εμβέλεια υπάρχει extra χρέωση.
GRTOPO Δημοσιεύτηκε September 7, 2009 at 09:51 μμ Δημοσιεύτηκε September 7, 2009 at 09:51 μμ Έλεος πια με αυτή τη leica... Στη πάγια τακτική της σαλαμοποίησης (τεμαχισμού) για μεγαλύτερο κέρδος .... σαλαμοποίησε και την εμβέλεια του RTK?????
tedd Δημοσιεύτηκε September 8, 2009 at 05:09 πμ Δημοσιεύτηκε September 8, 2009 at 05:09 πμ μακαρι να παρειχαν και αλλες εταιρειες την ποιοτητα της LEICA....εξαλλου η Leica το λεει ξεκαθαρα οτι το GPS 900 ειναι καθαρα για εργοταξιακη χρηση....ετσι εξηγειται και η χαμηλη τιμη....και επειδη εχω χρησιμοποιησει σχεδον ολες τις εταιρειες και σε διαφορα projects και πεδια εφαρμογων...τολμω να πω οτι η LEICA ειναι απο τις πιο ποιοτικες εταιρειες...με τα πιο ευχρηστα οργανα και χειριστηρια...και φυσικα χωρις κρυφες χρεωσεις και τετοια τερτιπια των εμπορων...οτι σου πουν απο την αρχη αυτο και ισχυει...οχι σαν αλλους που σε αρχιζουν απο ενα νουμερο Α και καταληγεις οτι για να δουλεψεις χρειαζεσαι το ποσο Α και επιπλεον 5000 euro (το νουμερο ειναι τυχαιο...για να μην θεωρηθει οτι στοχοποιω και καποια εταιρεια συγκεκριμενα)
GRTOPO Δημοσιεύτηκε September 8, 2009 at 10:18 πμ Δημοσιεύτηκε September 8, 2009 at 10:18 πμ Ουδείς μίλησε για την ποιότητα των οργάνων της leica. Ούτε για την εξυπηρέτηση των ανθρώπων της. Ούτε και για το service. Για την τιμολογιακή της είναι το θέμα.... πράγμα που ξεκινά βέβαια από την Ελβετία.
kasvan Δημοσιεύτηκε September 8, 2009 at 02:40 μμ Δημοσιεύτηκε September 8, 2009 at 02:40 μμ ...και επειδη εχω χρησιμοποιησει σχεδον ολες τις εταιρειες και σε διαφορα projects και πεδια εφαρμογων...τολμω να πω οτι η LEICA ειναι απο τις πιο ποιοτικες εταιρειες... http://www.michanikos.gr/showthread.php?t=6728&page=3 Γιατί τότε ενδιαφέρεσαι για το Sokkia;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα