Louk Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2009 Το κατέβασα κι εγώ. Σε αυχαριστούμε πολύ! Παρακαλώ αναγράψτε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας! ilias
KiriakosCE Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2009 Ευχαριστώ! Το κατέβασα και εγώ! Αναμένουμε "εξελίξεις" με... αγωνία!
GGBPO Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2009 Θα μπορούσες να παραθέσεις στήλη με τιμή μονάδος ανά τεμάχιο και να υπολογίζει αξία και ανά διατομή και στο σύνολο
Bopiza1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2009 Μπράβο σου που το μοιράστηκες μαζί μας! Αν όλοι σκεφτόμασταν έτσι η ζωή μας θα ήταν πιο απλή!
gvarth Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2009 Να' στε καλά παιδιά.Ευχαριστώ που ασχοληθήκατε με το συγκεκριμένο βοήθημα. Είχα καιρό να μπω στο συγκεκριμένο section οπότε , συγνώμη για την καθυστέρηση να απαντήσω. Θα μπορούσες να παραθέσεις στήλη με τιμή μονάδος ανά τεμάχιο και να υπολογίζει αξία και ανά διατομή και στο σύνολο Ναι , έχω ξεκινήσει κάτι και λόγω χρόνου το έχω αφήσει στις ... δοκιμές Θα το ανεβάσω σε πρώτη ευκαιρία.--- UPDATE ---Ανέβηκε νέο συνημμένο το οποίο προσθέτει και πίνακα οπλισμού.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του προγράμματος, ανατρέξτε εδώ.Θα χαρώ να μου γράψετε τις παρατηρήσεις σας.ΦιλικάΓιώργος
KiriakosCE Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2009 Το κατέβασα και τρέχει μια ΧΑΡΑ το εξελάκι!!! Πολύ καλή η προσθήκη του πίνακα!!! Και καλοπροσεγμένος!! Μπορεί να σε σώσει από αρκετό κόπο!! Ευχαριστώ!!!
banskoboy Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2009 Γνωρίζετε το ειδικό βάρος του χάλυβα B500C?
gvarth Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2009 Καλή σας μέρα Δεν το έχω βρει γραμμένο σε επίσημο χαρτί. Ο υπολογισμός του βάρους του σιδηρού οπλισμού γίνεται με 7.83 t/m3 , τιμή που δεν νομίζω να απέχει από την πραγματικότητα .
ilias Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2009 Συνάδελφε όντως αυτό είναι το βάρος και για πιο ακρίβεια αυτό προσεγγίζει την τιμή 7,85 tn/m3.
gvarth Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2009 Στην επόμενη έκδοση του προγράμματος , εκτός των βελτιώσεων που έχω σκοπό να κάνω , θα βάλω στο ειδικό βάρος την τιμή των 7,85 t/m3 . Ευχαριστώ για την επισήμανση.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα