ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΣΚΗΤΗΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2009 Συνάδελφοι, Υπάρχει βιβλιογραφία σχετικά με το θέμα του τίτλου? Τι ωθήσεις λαμβάνεται υπόψη κατά τον υπολογισμό μεταλότυπου? Σας ευχαριστώ.
jackson Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2009 Ψάξε στην αναζήτηση πριν ανοίξεις καινούργιο θέμα. Υπάρχει θέμα με βιβλιογραφία Πολιτικών Μηχανικών. Δεν γνωρίζω κάτι να σε βοηθήσω.
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΣΚΗΤΗΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 Ψάξε στην αναζήτηση πριν ανοίξεις καινούργιο θέμα. Υπάρχει θέμα με βιβλιογραφία Πολιτικών Μηχανικών. Δεν γνωρίζω κάτι να σε βοηθήσω. Δεν είναι μόνο θέμα βιβλιογραφίας. Σε ευχαριστώ.
bmw316gr Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 Καλημέρα!δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσω αλλά θυμάμαι ότι στο νωπό σκυρόδεμα το ειδικό βάρος είναι της τάξης των 28Kn/m3.
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΣΚΗΤΗΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 Βρήκα αυτό στο net. Χρήσιμο. http://books.google.gr/books?id=41IKJSsf0xUC&printsec=frontcover&source=gbs_navlinks_s#v=onepage&q=&f=false
Sdimis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2009 Οι μεγάλες εταιρείς που φτιάχνουν καλούπια (DOKA. PERI κλπ), έχουν σχετικούς πίνακες.Έχουν σίγουρα για μονόπλευρα τοιχεία τα οποία είναι η πιο δύσκολη περίπτοση. Επίσης σε κάποια από την ξένη βιβλιογραφία μου έχω δει αναφορές αλλά δεν θυμάμαι που ακριβώς. Αν μου πεις τι θέλεις ακριβώς να το κοιτάξω
dratsiox Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Καλημέρα!δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσω αλλά θυμάμαι ότι στο νωπό σκυρόδεμα το ειδικό βάρος είναι της τάξης των 28Kn/m3. Ο Ευρωκώδικας 2 δίνει τιμή 26kN/m3
A.G Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 για δες εδω http://www.standardsforhighways.co.uk/dmrb/vol2/section3.htm στο BA 36/90 The Use of Permanent Formwork καποτε ειχα μια αναφορα απο μια εταιρια που σχεδιασε τα omnia planks απο μια γεφυρα , θα κοιταξω στα αρχεια μου εαν και δεν υποσχομαι πολλα
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα