frightnight Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2009 jobous Στην τρεχουσα εναρξη ημερομηνια τι εβαλες τελικά;
jobous Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2009 frightnight, δεν την έχω κατεθέσει ακόμη αλλά θα βάλω της πρώτης έναρξης.
frightnight Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2009 jobous Περιμενε και αυριο αν θες μηπως μας τ'αλλαξουν παλι.....:shock:
nagorop Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2009 Καλησπέρα! Ξέρει κανείς αν οι προσφορές που παίρνουμε από τους προμηθευτές πρέπει να αντιστοιχούν σε ένα μόνο προϊόν? Για παράδειγμα αν εγώ αγοράσω ενα desktop και ενα laptop υπολογιστη από τον ίδιο προμηθευτή, μπορώ να έχω μια προσφορά και για τους δύο ή θα υπάρχει πρόβλημα?
frightnight Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2009 nagorop δεν εχει πολυ σημασια αρκει να βαλεις στη φορμα σωστα τις δαπανες και να δωσεις σωστα τα τεχνικα χαρακτηριστικα και τη τεκμηριωση. Αν π.χ. εχεις μια προσφορα με δυο "βασικα"προιοντα οπως αυτα που περιγραφεις θα βαλεις δυο δαπανες με το ιδιο α/α προσφορας...δες λιγο και τις αλλες δημοσιευσεις που εχουμε κανει σχετικα...θα κανω edit link http://www.michanikos.gr/showthread.php?t=9304&page=16 http://www.michanikos.gr/showthread.php?t=9423&page=8 Δες και το Γ8 στη 1η σελιδα αυτου του νηματος...
sundance Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2009 εαν εχω σε μια προσφορα 4 προιοντα και στην δηλωση βαλω τα 3 απο τα 4 (ξεχωριστα παντα)-δλδ το ενα δεν θα το αγορασω,υπαρχει προβλημα?
frightnight Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2009 sundance δεν νομίζω να υπαρχει προβλημα αρκει να συμφωνει ο προμηθευτης οτι διατηρει τις τιμες για τα τρια μετα την αφαιρεση του τεταρτου.Το εσπα δεν νομιζω να εχει προβλημα. εκανες εσυ ερωτηση στο εσπα για τη τρεχουσα μετα απο αντιστοιχηση τελικα;
sundance Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2009 οχι. αφου το λεει ξεκαθαρα το εσπα,οτι σε αυτη την περιπτωση βαζουμε την αρχικη.
Christos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2009 Να ρωτησω κι εγω κατι συναδελφοι: Ενω εχω βρει την αντιστοιχιση του νεου ΚΑΔ με τον παλιο (νεος ΚΑΔ 71121200), δεν εχω κανει την αντιστοιχιση στην Εφορια. Ειναι κατι που οφειλω να κανω πριν υποβαλω την αιτηση; (κανονικα εχω δικαιωμα μεχρι τελος Νοεμβριου να κανω την αντιστοιχιση). Και εφοσον το κανω ΑΦΟΥ υποβαλω την αιτηση, θα θεωρηθει μεταβολη και δε θα μπορουν να κανουν σωστη αντιστοιχιση των στοιχειων μου; Και δευτερον, θεωρειται μεταβολη η αλλαγη στοιχειων ταυτοτητος; με τα οσα εχω διαβασει εδω, αποτι καταλαβαινο τουλαχιστον για την ΕΣΠΑ δε θεωρειται, αλλα ηθελα να μου πειτε σε περιπτωση που εχετε αντιμετωπισει το θεμα. Εδω και 1.5 ωρα προσπαθω να επικοινωνησω με τα 8 νουμερα του ΕΣΠΑ, καμια τυχη ως τωρα...
cna Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2009 Η αντιστοίχηση πρέπει να γίνει πρίν την υποβολή της αίτησης. Η αλλαγή στοιχείων ταυτότητας δεν αποτελεί μεταβολή δραστηριότητας.
Recommended Posts