parist43 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2009 zητησα προσφορα για ΗΥ απο πλαίσιο και μου στειλανε προσφορα με πληρη αναλυση(κουτι-επεξεργαστη-πονιτικι-οθονη-πληκτρολογιοκλπ κλπ)Ελεος.που να περνω τόσα πράγματα.δεν γίνεται να περασω το τελικο συνολο σαν ΗΥ με την ονομασά του-μια φορα ενα πράγμα να ξεμπερδεύω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdim Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2009 Το λέει στην πρώτη γραμμή της προσφοράς: Υπολογιστής Turbo X Νομίζω όμως ότι τα βασικά χαρακτηριστικά όπως επεξεργαστής, μέγεθος δίσκου, μέγεθος οθόνης κτλ πρέπει να τα γράψεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
parist43 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2009 που όμως?στα τεχνικά χαρακτηρηστικά ή ενα ενα σαν ξεχωριστό προιόν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdim Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2009 Στην περιγραφή γράφεις "Υπολογιστής Turbo X" και στα τεχνικά χαρακτηριστικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. SOS: Μόλις μίλησα με έναν συνάδελφο στο τηλέφωνο, και μου είπε ότι στην τράπεζα του δώσανε έναν κωδικό για το ΕΣΠΑ και του είπαν ότι είναι απαραίτητος για να κάνει την αίτηση. Τι ακριβώς εννοούσε; Δεν είχα ακούσει κάτι ούτε αναφέρεται κάτι στα κείμενα του ΕΠΣΑ γι'αυτό. Έχω ήδη λογαριασμό στην τράπεζα (μηχανικού και ταμιευτηρίου), αυτό δεν αρκεί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
frightnight Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2009 Kαι που τον εβαλε αυτο το κωδικο που του δωσανε απο τη τραπεζα στην αιτηση που εκανε ηλεκτρονικα στο ΕΣΠΑ;Mονο το υποκαταστημα τραπεζας δηλωνεις αρχικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
parist43 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2009 τελευταία προθεσμία ειναι η δευτέρα 30-11-2009?αν υποβάλω την αιτηση δευτέρα μεσημέρι ειμαι οκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apoul Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2009 Όπως τα λέει ο frightnight είναι, δηλώνεις μόνο υποκατάστημα το οποιό είναι δεσμευτικό, λογαριασμο μπορεις να ανοίξεις και αφού εγκριθείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
parist43 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2009 και το τελευταίο λεπτό της τελευταίας ώρας της προθεσμίας πότε είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frightnight Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2009 Την ωρα που θα φρακαρει o server του ependyseis.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aggelosss1978 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2009 Κάτι άσχετο.Τα windows τα περιλαμβάνουμε μέσα στα υλικά του υπολογιστή ή το δηλώνουμε ως ξεχωριστό software; Σωστή παρατήρηση, εγώ τα έχω στην προσφορα της σύνθεσης του κουτιού και δε μπορώ να κάνω αλλιώς όμως γιατί θα μου αλλάξει το τελικό σύνολο της δαπάνης της προσφοράς για την κεντρική μονάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts