Κωνσταντίνος Ιωαννίδης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2010 Μόλις είδα ότι η διορθωτική υποβολή θα είναι διαθέσιμη μέσω του συστήματος στις 10/02/2010. Ουφ!
ΓΙΑΝΝΗΣ Γ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2010 Κι εμένα το ίδιο μήνυμα....Σήμερα....
Alessio Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2010 Το αυτό κι εγώ...Λάθος διεύθυνση!Ες αύριον η διόρθωση!
terry Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2010 Kαι σε μενα... Αλλα έγω είχα κάνει αλλαγή έδρας μετά την υποβολή της αίτητης. Οι υπόλοιποι??
Aggelosss1978 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2010 Ωραία, αυτό αποτελεί μια ένδειξη ότι θα αρχίσουν να ταυτοποιούνται τα στοιχεία και τα πρόσωπα. Πιο συγκεκριμένα αυτό θα ξεκινήσει τέλη Φεβρουαρίου όπως αναφέρουν. Επομένως μέχρι τώρα δεν έκαναν σχεδόν τίποτα οπότε ας κάνουμε υπομονή και ας θεωρήσουμε ότι η διαδικασία ξεκινάει από τέλη Φεβρουαρίου - αρχές Μαρτίου και από εκεί και μετά ας δώσουμε 3 μήνες περιθώριο για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Ραντεβού τον Ιούνη λοιπόν
zefuros Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2010 ΚΑι εμενα το ιδιο. κατι εχουν κάνει λάθος εκει περά και αμς ταάιπωρούν.
parist43 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2010 και σε μένα ηρθε το εξής Η ημερομηνία της τελευταίας έναρξης άσκησης του επαγγέλματος που δηλώθηκε διαφέρει από αυτήν της ΓΓΠΣ. τι είναι το ΓΓΠΣ και πως θα το διορθωσω?
Alessio Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2010 Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων!Εκεί είναι περασμένα από τις ΔΟΥ τα στοιχεία μας και γίνεται η ταυτοποίηση!Απλά πήγαινε ξαναεκτύπωσε μια έναρξη από τη ΔΟΥ και κοίτα μήπως την έβαλες λάθος!
slalom Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2010 Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων. Να ξέρετε ότι μπορείτε να αγοράσετε πράγματα που σας χρειάζονται, και εφόσον εγκριθείτε να τα πάρετε αργότερα.
parist43 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2010 εγώ παντως το σκέφτομαι αν θα κάνω την επένδυση εστω και αν με εντάξουν.δεν ανήκω στους νεους με 80% επιδότηση και μια χαρά κανω την δουλειά μου με τον υπάρχοντα εξοπλισμο.βεβαια θα μπαίνουν και στα εξοδα ,οπότε με τον νεο τροπο φορολογησης ισως συμφερει.
Recommended Posts