akouv Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2010 ούτε εγώ (ούτε ένας φίλος) το λάβαμε. Τουλάχιστον φαίνεται ότι ασχολούνται με το θέμα..
gio Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2010 Το να μη το λάβετε είναι καλό. Σημαίνει οτι δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα σε αυτά που δηλώσατε. Οπότε αναμονή.
parist43 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2010 μηπως ξερει κανείς σε ποιο τηλ τους βρίσκουμε για διευκρινήσεις?
Alessio Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2010 Βρήκα το λάθος στη διεύθυνση.Τώρα τί?Μπαίνω στο http://www.ependyseis.gr κτλ και ξαναφτιάχνω από την αρχή?
parist43 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2010 Ελα ντε.οταν βρεις πως γινεται.πες το,να το κανω και εγω.
Aggelosss1978 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2010 Βρήκα το λάθος στη διεύθυνση.Τώρα τί?Μπαίνω στο http://www.ependyseis.gr κτλ και ξαναφτιάχνω από την αρχή? Θεέ μου ξεμπέρδευε..
abstract Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2010 Τηλέφωνα επικοινωνίας για διευκρινήσεις έχουμε ? Τα παλιά δεν απαντούν.
Archi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2010 Έλαβα την ειδοποίηση περί μη ταυτοποίησης διεύθυνσης έδρας.... Έχω στο αρχείο την βεβαίωση έναρξης από την Εφορία, χωρίς να έχει γίνει μεταβολή από τότε, και δεν μπορώ να διακρίνω την διαφορά... Μπαίνω στη "βάση δεδομένων" μας και διαβάζω: Επειδή και σε μένα ήρθε ειδοποίηση για την διεύθυνση κοιτάζοντας το εκκαθαριστικό βλέπω στην διεύθυνση αντί Ελευθερίου Βενιζέλου που έβαλα στην αίτηση - ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ. Επομένως εκεί είναι το λάθος.... Τι να πει κανείς!!! Συμβαίνει ακριβώς αυτό στην περίπτωσή μου. Σε καμία περίπτωση δεν θα περνούσε από το μυαλό μου αυτό ως λόγος μη ταυτοποίησης. Επίσης παρατήρησα ότι το "κομένο" όνομα της οδού μετά από την τελεία δεν έχει κενό (space) και ενώνεται με το ολόκληρο όνομα. Υπέβαλλα τη διορθωτική (σημ. έκανα την αλλαγή και στο πεδίο "στοιχεία τόπου εγκατάστασης") και ανέφερα τους λόγους στο κουτάκι με τις παρατηρήσεις.
parist43 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2010 εμένα δεν θα το πιστέψετε.αλλά στην εφορία μέ εχουν χρονο εναρξης επαγγέλματος το 1900.:D:mad::mad:
jackson Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2010 Εμένα μου είπαν ότι δεν έχει γίνει ταυτοποίηση επωνύμου!!! Άλλο έχει η ΓΓΠΣ και άλλο η ΔΟΥ....πώς γίνεται αυτό;;;;:confused:
Recommended Posts