legrandeblue1980 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2010 Υπέβαλα τη διορθωτική υποβολή με τη σωστή διεύθυνση σύμφωνα με ΔΟΥ πχ Οδός-Αριθμός:ΤΑΔΕ 0 και την υποβολή μου τη διόρθωσε με Οδός-Αριθμός: ΤΑΔΕ 0 0! Το αντιμετώπισε κάποιος συνάδελφος?
antithema Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2010 Ναι είχα το ίδιο πρόβλημα. Έστειλα email περιγραφοντας το πρόβλημα μου (γιατι είναι κρίμα για μια τεχνική μα@%&*^ στο συστημα να χαθει η επιδότηση) και με διαβεβαίωσαν ότι η άιτηση θα διορθωθεί βάση της διορθωτικής υποβολής. Τσέκαρε την διορθωτική σου και αν εκεί φαίνονται όλα σωστά τότε λογικά είσαι οκ (εκτος και αν μας προκύψει και κάτι άλλο μετά).
giostau Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2010 Ακριβώς τα ίδια και σε μένα! το πρόβλημα ήταν ένας χαρακτήρας!... και στην αρχική υποβολή φαίνεται πλέον ΤΑΔΕ 0 0 αλλά σε ερώτησή μου, μου απάντησαν το ίδιο με τον antithema... ας ελπίσουμε ότι έτσι θα γίνει... πολύ μπάχαλο πάντως....
parist43 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2010 εχουν σηκωσει τα τηλεφωνα και δεν μπορει να εποικοινωνησει καποιος
kontegr Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2010 Υπέβαλα τη διορθωτική υποβολή με τη σωστή διεύθυνση σύμφωνα με ΔΟΥ πχ Οδός-Αριθμός:ΤΑΔΕ 0 και την υποβολή μου τη διόρθωσε με Οδός-Αριθμός: ΤΑΔΕ 0 0! Το αντιμετώπισε κάποιος συνάδελφος? Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα, η διέυθυνσή μου στις υποβολές φαίνεται μετά την διόρθωση ως "Παπανικολή 20 20", αλλά απ'οτι μου παν δεν υπάρχει πρόβλημα, σημασία έχει τί γράφει το *pdf της διορθωτικής αίτησης οπου εκεί είναι σωστά (δηλ."Παπανικολή 20").
legrandeblue1980 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2010 Το ίδιο μου απαντησαν πριν λίγο
astranalysis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2010 Τουλάχιστον είχες τη χαρά να ζήσεις τη σύνταξη των πρώτων τοπογραφικών διαγραμμάτων του νεοσύστατου κράτους επί Όθωνος. Θες και επιδότηση...:p:p:p:p:p:p καιρό είχε καποιος να με κάνει να γελάσω έτσι να σαι καλά...
SQRTGR Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2010 1) μόλις κάνω είσοδο στο σύστημα ενώ αρχικα μου εμφάνιζε συνολικό αριθμό έργων "1" στην συνέχεια ο συνολικός αριθμός εργων έγινε "2" 'εχω κάνει κάτι λάθος ή το ίδιο συμβαίνει και σε εσάς ? 2)αφού κάνατε την διορθωτική υποβολή και πατήσατε "υποβολή" σας βγάζει το μήνυμα " ! Η ενέργεια δεν είναι διαθέσιμη για υποβολή." ? κατα τα άλλα μου εμφανίζει "Ημ/νία Οριστικοποίησης ******** κατάσταση διορθωτική υποβολλη
antithema Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2010 Ναι νομίζω κάτι τέτοιο νομίζω μου είχε βγάλει και εμένα αλλά μου είπαν ότι όλα οκ με την διορθωτική μου
parist43 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2010 εγω δεν μπορεσα να επικοινωνησω.ολη μερα βουίζαν τα τηλεφωνα.
Recommended Posts