Skeptikos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 τα 3 μας για μια ακομη φορα. Θα πορευτούμε κι έτσι sundance.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sundance Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 Ρε δεν ειναι δυνατον. 2 μηχανικοι που ειδα της περιοχης μου, εχουν χτισει τη μιση πολη (αντιπαροχες κλπ) και επιδοτηθηκαν. Οι τυποι πρεπει να γραφουν πανω απο 100.000 ετησιως και μαλιστα εχουν επιδοτηθει και παλιοτερα. Τελικα τα λεφτα πανε στα λεφτα μαγκες. Ειμαστε καταδικασμενοι στην ελλαδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
parist43 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 εγω ειδα μια γνωστη μου που ...δεν θα το πιστεψετε.δουλευει στο δημοσιο!!πιθανον με συμβαση αλλα ελευθερο επαγγελμα δεν εχει κανει ποτε.ποιος ξερει τι δηλωσε!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skeptikos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 @sundance:Και να σου μετά νέους υπολογιστές και καθίσματα στους μηχανικούς που δουλεύουν σε αυτούς και νομίζουν ότι ους προσέχουν κιόλας.. Ψηφίζω ανεξαρτησία των νέων μηχανικών. Μην αναφέρεις τέτοια παραδείγματα γιατι πικραινόμαστε sundance.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 Και εγώ με τα τρία Link to comment Share on other sites More sharing options...
sundance Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 Αφου εκαναν αιτηση ολοι οι 45αρηδες με >100.000 εισοδημα ετησιως ρε παιδια. Αλλα δεν φταινε αυτοι, προφανως. Το κρατος φταιει, που δεν απεκλεισε καποια εισοδηματα, με την καθυστερημενη λογικη οτι αυτοι σιγα μην ασχοληθουν. Και μαλιστα τα μοριοδοτησε επιπλεον... Καφενείο Που εισαι ρε ΤΕΕ τωρα? Κανε σε παρακαλω, μια ερευνα να δουμε τι εισοδηματα επιδοτηθηκαν στο προγραμμα? Μηπως το 50% και βαλε έχει εισοδηματα πανω απο 50.000? Πλεον νιωθω τοσο κοροϊδο, τοσο εκτος παιχνιδιου, τοσο 'παιδακι', τοσο 'βλακουλης' που το μονο που θελω να βροντοφωναξω ειναι: Να πάτε να κουρευτείτε. Λιγο προσοχή στις εκφρασεις μας Ευχαριστω terry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skeptikos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 Όχι να αφήσουν τις εκφράσεις να τα δούν αυτοί που κάνουν τον σχεδιασμό. Μπορεί να σκεφτούν, μήπως κάπου έχουμε κάνει λάθος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΙΑΝΝΗΣ Γ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 Καταλαβαίνω την αγανάκτησή σας, αλλά τα είχαμε πει και πριν τις γιορτές....Απλά στο βάθος του μυαλού μας υπήρχε μια μικρή ελπίδα....Μην πέφτετε συνάδελφοι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackson Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 Είπα κ εγώ...νέος μηχανικός είμαι, μικρό εισόδημα έχω, δεν μπορεί...θα το πάρω το ΕΣΠΑ.....αλλά δεν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xfoteinopoulou Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 Αυτό που άμεσα προβληματίζει τώρα είναι, αν εμείς που εγκριθήκαμε πρέπει να χαρούμε ή όχι, αφενός καθότι θα πρέπει να επενδύσουμε ένα σεβαστό ποσό, σε χαλεπούς καιρούς, που αρκετοί από εμάς δεν έχουμε και αφετέρου αν δανειστούμε για να αντεπεξέλθουμε τι μας εξασφαλίζει ότι κάποια στιγμή θα πληρωθούμε το δικαιούμενο ποσό. Με υπάλληλο της τράπεζας που μίλησα μόλις έμαθα τα αποτελέσματα μου είπε ότι ούτε και η τράπεζα θέλει να επιχορηγήσει και να τα πάρει αυτή αργότερα, διότι είναι αμφίβολο αν τα χρήματα τότε θα υπάρχουν για να δοθούν στους δικαιούχους!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts