Thinlizzy Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2010 Να ρωτήσω και εγώ κάτι. Είχα δηλώση στη αρχική πρόταση software αξίας 2.000Ε. Τελικά το αγοράζω από άλλον προμηθευτή στα 1.400Ε. Λέτε να έχω πρόβλημα; Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε αυτό;
cv98019 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2010 Thinlizzy ποιος να σε βοηθήσει; Αν διαβάσεις λίγο παραπάνω θα δεις ότι το θέμα έχει συζητηθεί πολλές φορές...σίγουρη απάντηση δεν μπορεί να σου δώσει κανείς... Πάντως, θεωρητικά, αν ο εξοπλισμός που παίρνεις έχει ισοδύναμες προδιαγραφές με αυτόν που δήλωσες, δεν θα έχεις πρόβλημα. Please μη ρωτήσεις τι εννοούμε ισοδύναμες προδιαγραφές και πώς θα το κρίνουν... Καλό κουράγιο και καλή δύναμη.
Thinlizzy Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2010 Thinlizzy ποιος να σε βοηθήσει; Αν διαβάσεις λίγο παραπάνω θα δεις ότι το θέμα έχει συζητηθεί πολλές φορές...σίγουρη απάντηση δεν μπορεί να σου δώσει κανείς...Πάντως, θεωρητικά, αν ο εξοπλισμός που παίρνεις έχει ισοδύναμες προδιαγραφές με αυτόν που δήλωσες, δεν θα έχεις πρόβλημα. Please μη ρωτήσεις τι εννοούμε ισοδύναμες προδιαγραφές και πώς θα το κρίνουν... Καλό κουράγιο και καλή δύναμη. Δεν είναι ανάγκη να τεντώσουμε τα νεύρα μας. Καταλαβαίνω ότι οι ώρες και οι μέρες είναι δύσκολες. Επειδή παρακολουθώ το θέμα από την δημιουργία του (και έχω συμβουλέψει αρκετούς), δεν είδα κάπου να έχει απαντηθεί το συγκεκριμένο ερώτημα. Μιλάω για μείωση τιμής σε συγκεκριμένο προϊόν και όχι διαγραφή του από την λίστα αγοράς. Αν βλέπεις κάπου απαντημένο το συγκεκριμένο ερώτημα και δεν το βλέπω εγώ παρακαλώ συγχώρεσε με.
cv98019 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2010 Συνάδελφε μάλλον ήμουν λίγο απότομος...έχεις δίκιο...τεντωμένα νεύρα...τεντώθηκαν σήμερα ακόμα περισσότερο με τον γνωστό προμηθευτή εξοπλισμού... Πάντως εμμένω στην αρχική μου θέση...αν το νέο προϊόν έχει τουλάχιστον ισοδύναμες προδιαγραφές, θεωρητικά, δεν θα έχεις πρόβλημα.
nasta Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2010 Σήμερα βγήκε ανακοίνωση στο επίσημο site του ΕΣΠΑ σχετικά με το αίτημα ελέγχου. Παραθέτω το παρακάτω link : http://www.espa.gr/el/Pages/NewsFS.aspx?item=225
Thinlizzy Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2010 Συνάδελφε μάλλον ήμουν λίγο απότομος...έχεις δίκιο...τεντωμένα νεύρα...τεντώθηκαν σήμερα ακόμα περισσότερο με τον γνωστό προμηθευτή εξοπλισμού... Πάντως εμμένω στην αρχική μου θέση...αν το νέο προϊόν έχει τουλάχιστον ισοδύναμες προδιαγραφές, θεωρητικά, δεν θα έχεις πρόβλημα. Κανένα πρόβλημα. Ίσως φταίει που δεν πήγαμε διακοπές ακόμη ή δεν θα πάμε καθόλου... Είναι το ίδιο ακριβώς software.
father Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2010 Καλησπέρα.Ειμαι Πολιτικος μηχανικος και υλοποιώ αυτές τις μέρες την επένδυση, λιγο καθυστερημένα, λόγω οικονομικών. Το πρόβλημα είναι οτι είχα βάλει μέσα στην προταση μου το Robot structrural analysis και δεν υπάρχει διαθέσιμο πουθενα. Τι μπορώ να κανω άμεσα γιατι δεν έχω άλλο χρονο για την ολοκλήρωση της επένδυσης μου, μπορώ να μην το συμπεριλάβω αν δεν πέφτει κατω από το ελάχιστο ο προυπολογισμός ή πρεπει να βρω καποιο παρεμφερες πρόγραμμα να συμπληρώσω τη δαπάνη;
Topap Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2010 Το Robot δεν ανηκει πλεον στην Autodesk?
father Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2010 ναι της autodesk ειναι απλως δεν ειναι διαθεσιμο αυτες τις μερες απο τις εταιριες για να το αγορασω και να κοψω τιμολογιο ως τις 16/08
Recommended Posts