sundance Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2010 Ποτε κανουμε ενσταση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niktopo Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2010 Ποτε κανουμε ενσταση? Δες το post #900 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas!! Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2010 γνωρίζει κανείς άν αντί για το autocad που έχω αρχικά δηλώση μπορώ τελικά να πάρω το archicad; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasvan Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2010 λογικά ναι αφού και τα 2 είναι λογισμικά cad ας περιμένουμε 1-2 μήνες και κυλίσει η διαδικασία από άλλους για να δούμε τί θα κάνουμε και πως για τις αλλαγές σε τιμές - προϊόντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milakis Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2010 Παιδιά έχει επιλέξει κανείς τη Eurobank σαν φορέα?? ΈΧουν όλοι μεσάνυχτα στο κατάστημα που έχω δηλώσει αλλά και σε τηλ που έκανα στα κεντρικά δεν έχουν κάτι νεότερο. Ελεος!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas!! Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2010 λογικά ναι αφού και τα 2 είναι λογισμικά cad και εγώ αυτό κατάλαβα , ευχαριστώ για την απάντηση Παιδιά έχει επιλέξει κανείς τη Eurobank σαν φορέα?? ΈΧουν όλοι μεσάνυχτα στο κατάστημα που έχω δηλώσει αλλά και σε τηλ που έκανα στα κεντρικά δεν έχουν κάτι νεότερο. Ελεος!! δεν είναι θέμα eurobank και στην εθνική το ίδιο αντιμετώπισα Link to comment Share on other sites More sharing options...
micha.ni Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2010 Παιδιά έχει επιλέξει κανείς τη Eurobank σαν φορέα?? ΈΧουν όλοι μεσάνυχτα στο κατάστημα που έχω δηλώσει αλλά και σε τηλ που έκανα στα κεντρικά δεν έχουν κάτι νεότερο. Ελεος!! Eurobank: Δεν γνωριζουν τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
muay thai Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2010 Eurobank: Δεν γνωριζουν τιποτα Κι εγώ έβαλα eurobank και μια απ'τα ίδια. Τι να πώ;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milakis Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2010 Πάντως φίλοι που έχουν δηλώσει aplha, εθνική και attica....τους έχουν ενημερώσει για να προχωρήσουν. Ειναι δυνατόν να μην ξέρει η eurobank τη στιγμη που κοινοποιήθηκαν οι αποφάσεις σε όλες τις τράπεζες? Μήπως πάει για φούντο ρε παιδιά? υπο άλλες συνθήκες θα έπαιρναν 100 φορές τηλ...πολυ περίεργο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
civilpablo Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2010 Παιδιά έχει επιλέξει κανείς τη Eurobank σαν φορέα?? ΈΧουν όλοι μεσάνυχτα στο κατάστημα που έχω δηλώσει αλλά και σε τηλ που έκανα στα κεντρικά δεν έχουν κάτι νεότερο. Ελεος!! Και Αττικής δε ξέρανε να απαντήσουν, είναι νωρίς ακόμα δεν τους έχουν στείλει οδηγίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts