ΣτέφανοςΒ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2009 για πινακίδα δεν έχω κάτι από κανονισμό, αλλά το h/150 μου φαίνεται αρκετά αυστηρό για να είναι το ίδιο δηλ. πινακίδα με κτίριο. Πάντως αυτό που έχω είναι για καμινάδες και είναι h/50 (ναι 50), από άσκηση του Βάγια, π.χ στα 10μ=20εκ.
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2009 δες Overhead Bridge Supports for Signs and Traffic
ΣτέφανοςΒ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2009 10.4.1—Overhead Bridge Supports for Signs and TrafficSignals For overhead bridge monotube and truss structures supporting sign and traffic signals, the maximum vertical deflection of the horizontal support resulting from Group I load combination with the addition of ice loads (i.e., dead load plus ice) shall be limited to L/150, where L is the span length. rigid, τα ανωτέρω είναι για κατακόρυφο βέλος (L/...)και όχι πλευρικό (h/...), έτσι δεν είναι;
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2009 μάλλον (έτσι λέει εδώ) αλλά δεν το διάβασα και όλο στέφανε. μπορεί να λέει και άλλα
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2009 Οριζόντιο θα έλεγα ορθότερα αντί για πλευρικό.
ΣτέφανοςΒ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2009 ας το πούμε οριζόντιο, αυτό που συγκρίνεται με το ύψος h και όχι το άνοιγμα L.
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2009 εκτός επιπέδου (π.χ. άνεμος καθετα στην πινακίδα) φαντόζομαι λέτε
ΣτέφανοςΒ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2009 σωστά, π.χ βέλος από άνεμο,όπως είπες
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2009 Ναι, οριζόντιο προφανώς κάθετα στο επίπεδο της πινακίδας έχουμε το μεγαλύτερο βέλος λόγω ανέμου.
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2009 αν κάποιος κάνει αναζήτηση σε γερμανικά πιθανά να βρει περισσότερα
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα