Aggelosss1978 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2009 Συνάδελφοι όλου του δικτυακού κόσμου γειά χαρά!Έχω χάσει τον οδηγό - CD εγκατάστασης του εκτυπωτή μου (Hp Officejet J4580) και από τότε δεν μπορώ να εκτυπώσω ούτε σελίδα στο γραφείο.Τα windows XP που έχω αδυνατούν να εντοπίσουν κάτι.Μήπως έχει κάποιος μια έξυπνη λύση για το θέμα; Καλές δουλειές και σύντομα να 'ρθούν..!
cna Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2009 Μπαίνεις στο site της HP και τον κατεβάζεις... Ορίστε και το site: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?product=3645100&lc=el&cc=gr&dlc=el&lang=el&cc=gr
Aggelosss1978 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2009 Ευχαριστώ πολύ, αλλά δυστυχώς δε με αφήνει ο υπολογιστής να κατεβάσω οποιοδήποτε αρχείο .ΕΧΕ παρόλο που έχω απενεργοποιήσει τον τοίχο ασφαλείας.Είναι ένα γενικότερο πρόβλημα που έχω και δεν ξέρω πως να το επιλύσω.
Chilon Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2009 Όταν επιλέγεις download, σου ζητάει κάποιο όνομα. Μην αποδεχτείς την κατάληξη exe. Δώσε μια άλλη, π.χ. qxe, και επαναφέρεις την exe στη συνέχεια (αφού έχει αποθηκευτεί στον Η/Υ σου).
cna Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2009 Μήπως δεν σε αφήνει το antivirus να κατεβάζεις exe? Τέλος πάντων και η λύση του Χείλωνα θα δουλέψει...
Aggelosss1978 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2009 Νομίζω θα γίνει δουλειά έτσι, σας ευχαριστώ πολύ και τους δυο σας!!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα