nik Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2013 Έχει ασχοληθεί κάποιος με το Statics - ΚΑΝΕΠΕ να μου πει καμιά γνώμη ? Pushover κάνει ?
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2013 (edited) παίδες έχω ένα σχέδιο άλλου συναδέλφου στο οποίο οι πεδιλοδοκοί έχουν διαστάσεις 25χ50 Η=40 b =150 Μήπως κάποιος μπορεί να μου εξηγήσει αν τα 50 εκ (προφανώς Η, της πεδιλοδοκού) είναι πάνω από το Η πέλματος της πεδιλοδοκού;; (υπόψη ότι το κτίριο είναι διώροφο με υπόγειο) υ.γ βασικό η επίλυση έγινε με το statics της multisoft Edited Νοέμβριος 11 , 2013 by ΚΑΝΑ
tech_junky Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2013 (edited) Όχι, το 50 είναι συνολικό ύψος μαζί με το 40. Δηλ. πάνω από το h του πέλματος είναι 10 cm. παίδες έχω ένα σχέδιο άλλου συναδέλφου στο οποίο οι πεδιλοδοκοί έχουν διαστάσεις 25χ50 Η=40 b =150 Μήπως κάποιος μπορεί να μου εξηγήσει αν τα 50 εκ (προφανώς Η, της πεδιλοδοκού) είναι πάνω από το Η πέλματος της πεδιλοδοκού;; (υπόψη ότι το κτίριο είναι διώροφο με υπόγειο) Edited Νοέμβριος 23 , 2013 by tech_junky
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2013 έτσι το εξέλαβα αλλά δεν ήμουν σίγουρος γιατί αφορά θεμελίωση διώροφης με υπόγειο οπότε μου φαινόταν ως μικρό για συνολικό Η ευχαριστώ πάντως
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα