george 150 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Γεια χαρα σε όλους, εδω και λιγο καιρο, προσπαθω να βρω την καλητερη δυνατή λυση στο εξής προβλημα. Θελω να φτιαξω ενα γκαράζ, στο οποίο θα αποθηκεύσω ενα σκαφος μήκους περίπου 7,5 μετρα, φάρδους 2,6 και ύψους 2,5. Το γκαράζ θα μπει σε οικόπεδο και πρεπει να ειναι πτυσσόμενη κατασκευή, ωστε το καλοκαίρι να μπορώ σχετικά εύκολα να το αποσυναρμολογώ. Ποια κατα τη γνωμη σας είναι η καλύτερη λύση: Σιδηροκατασκευή με τσίνκο? Πλαστική αποθήκη ( τύπου αποθήκης κήπου, αλλά σε μεγάλο μέγεθος)? Σκελετός από αλουμινιο και σκέπασμα με τέντες? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία ανεξάρτητα της επαγγελματικής σας ιδιότητας. Ένας Πολιτικός Μηχανικός πχ δεν δημοσιεύει ένα θέμα που αφορά "Αμοιβές-Οικονομικά Αδειών" στην ενότητα των "Πολιτικών Μηχανικών". Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ. acnt
ss_sk Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Δε γνωρίζω (και αμφιβάλλω) αν υπάρχουν βιομηχανοποιημένα πλαστικά τεμάχια για τέτοιο εμβαδόν (κάτι μικρές αποθήκες ξέρω). Από τις υπόλοιπες η πλέον ''εύκολη'' επιλογή, από θέμα αποσυναρμολόγησης, είναι η τελευταία (τέντες). Αν ο σκελετός είναι ξύλινος ακόμη καλύτερα και οικονομικότερα. Υπόψιν ότι σε αυτήν την περίπτωση θα απαιτηθεί άδεια - η εποχικότητα δεν έχει κάποια σημασία. Ό,τι αναφέρεται για λυόμενα αφορά μόνο κοινόχρηστες (δημοτικές) εγκαταστάσεις. Η κατασκευή θα μπορούσε να χρησιμοποιείται ως πέργκολα τους θερινούς μήνες (που θα...λείπει και το σκάφος).
Highlander Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2009 Σκαφάκι? Μαμώ τις φάσεις έχω και εγώ...την τρέλλα γιατί το σκάφος δεν το πήρα ακόμα. Και γιατί να την κάνεις λυόμενη? Δεν βαριέσαι το λύσε δέσε χειμώνα καλοκαίρι και θα είναι πιο σύνθετη ακριβή κατασκευή και θα στο φάει και ο ήλιος. Χιχιχιχι. Αστο μόνιμη κατασκευή όμως. Δεν μας είπες όμως σε ενδιαφέρει να ασφαλίζει ή όχι. Αν δεν σε ενδιαφέρει η καλύτερη κατασκευή είναι σιδερένιος σκελετός και τέντες. Αν σε ενδιαφέρει πάλι σιδερένια κατσκευή και πόρτα που θα κλειδώνει. Με το καλό. Καλές θάλασσες.
pk10gr Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2009 ...Ε οχι κα σκαφακι 7,5 μετρα... (((Συγνωμη για το spam)))
Highlander Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2009 ε καλά ρε φίλε σκαφάκι είναι, ο συνεργάτης μου έχει 13
pk10gr Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2009 Εσυ κι εγω ομως.. τεσπαν, ας ξεχασουμε τη σκαφοσυζητηση και ας αφησουμε το θεμα στην μοιρα του..
Highlander Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2009 Εσυ κι εγω ομως.. .. χε χε χε Μην το συζητάς! τεσπαν, ας ξεχασουμε τη σκαφοσυζητηση και ας αφησουμε το θεμα στην μοιρα του.. Ναι αλλά λείπει κι ο ενδιαφερόμενος ας μας πεί πρώτα τι αποφάσισε.
Evan Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2009 υπάρχουν πτυσσόμενες μεταλλικές κατασκευές με ροδάκια επάνω σε ράγες οι οποίες "μαζεύουν" και μεταφέρονται και επειδή δεν είναι μόνιμη κατασκευή δεν θέλουν οικοδομική άδεια. Τις έχω δει μόνο σε φωτο
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα