sundance Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Εχετε καποιον τροπο εξασφαλισης? Καποιον τροπο ελεγχου?
[email protected] Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Το σύνηθες είναι το ζύγι.Κ επιστημονικά αποδεκτό.Σε πιό εξειδικευμένες κατασκευές,αναλαμβάνει τοπογράφος.
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Σε πιό εξειδικευμένες κατασκευές,αναλαμβάνει τοπογράφος. αααααααααχχχχχχχχ, με συγκίνησες πάλι
ilias Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Αλφαδάκι και είναι σούπερ
BaBiNoS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Εκτός από το ζύγι που θα πρέπει να χρησιμοποιείτε σε σχετική άπνοια, κυκλοφορούν ευρύτατα στο εμπόριο πάναπλα ημιερασιτεχνικά laser με τιμή € που δεν ξεπερνά τα 2 ψηφία και μπορούν αξιόπιστα να σε εξυπηρετήσουν για έλεγχο καθετότητας υποστυλωμάτων σε ένα επίπεδο καθώς και το αλφάδιασμα δοκών. Το αλφάδι μπορεί έχει μεγαλύτερο σφάλμα.
[email protected] Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 αααααααααχχχχχχχχ, με συγκίνησες πάλι :lol: Γιατί το λες αυτό φίλε?Σε κάτι μακακίες του Καλατράβα στο εσπάνια πώς νομίζεις ότι έφερναν την καθετότητα? Μόνο κάτι διεστραμμένοι τύποι μπορούν να στη φέρουν,κ αυτοί λέγονται .................... !!!
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Γιατί το λες αυτό φίλε?Σε κάτι μακακίες του Καλατράβα στο εσπάνια πώς νομίζεις ότι έφερναν την καθετότητα? Βρε τα ξέρω σου λέω και μην πας ισπανία τράβα μέχρι τον "Χαρίλαο Τρικούπη"΄, 3 ήταν τα ψηφία
Pappos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Εγώ κάνω και αίτηση για δικό μου δορυφόρο GPS για την ημέρα μέτρησης.
[email protected] Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 τράβα μέχρι τον "Χαρίλαο Τρικούπη"΄, 3 ήταν τα ψηφία Πάνω από μέτρο??????Τί λες τώραααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!:lol: Κ ήμουν στο Υπουργείο τον καιρό των σκυροδετήσεων!!!!!!!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα