stayros Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Όσοι Μηχανικοί ΤΕ θέλουν να γίνουν ενεργειακοί επιθεωρητές ας δηλώσουν ενδιαφέρων. http://www.eetem.gr/docs/anak_2009_09_04.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 200€ τα έχουν πάει? δεν πάνε καλά οι άνθρωποι ποιος τα κάνεις? ο περδίος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alej Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Αυτό το ''Όσοι Μηχανικοί ΤΕ θέλουν να γίνουν ενεργειακοί επιθεωρητές...'' καλό είναι να το αλλάξεις γιατί είναι λίγο παραπλανητικό. Έτσι όπως το γράφεις είναι σαν να λες ότι όποιος πάει εκεί θα γίνει και ενεργειακός επιθεωρητής... Ακόμα δεν είδαμε τον σχετικό Νόμο, μην βιαζόμαστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geokon Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Δεν αφορά μόνο μηχανικούς στο σχετικό αντικείμενο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 ναι μηχανικούς και ΠΕ+ΤΕ. επίσης, όπως έχω πει από τον Απρίλιο-Μάιο στο αντιστοιχο thread στους μηχανολόγους, από την πληροφόρηση που είχα από Νεα Υόρκη από τα κεντρικά, αφορά και φυσικο-χημικο-μαθηματικούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stayros Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 @alej Υπάρχει περίπτωση να θες να γίνεις ενεργειακός επιθεωρητής και να μην πας σε σεμινάριο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
geokon Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Εγω νομιζα οτι θαταν μονο για μηχανολογους-ηλεκτρολογους. Βασικα αν θα μπορουσαμε να μαθουμε τις ωρες και μερες θαταν σημαντικο, γιατι δεν εχουμε ολοι ολα τα απογευματα αδεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alej Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2009 @alej Υπάρχει περίπτωση να θες να γίνεις ενεργειακός επιθεωρητής και να μην πας σε σεμινάριο; Αν δεν δούμε πρώτα τον σχετικό νόμο ότι και να λέμε είναι στον αέρα. Κι εγώ πάω σε σεμινάριο αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
stayros Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2009 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2009 Ε, ειδοποιώ μήπως θέλουν να πάνε και άλλοι για τους ίδιους λόγους που πας και εσύ από τώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shelby Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2009 Πλάκα πλάκα εγώ αρχίζω και ανησυχώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα