Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2009 Τα τοιχία διαστασιολογούνται με μικρότερη ένταση από την πραγματική. Συνεπώς υποδιαστασιολογούνται. Οι στύλοι καταπονούνται περισσότερο απ' ό,τι στην πραγματικότητα άρα υπερδιαστασιολογούνται. Το Fespa κάνει προσομοίωση τους πυρήνες αναλύοντας τους σε ορθογωνικά τοιχία που με τη σειρά τους προσομοιώνονται με ισοδύναμους στύλους και δύσκαμπτες δοκούς σύνδεσης. Διαστασιολογεί όμως μεμονωμένα τα ορθογωνικά αυτά τοιχία και όχι ενιαία ως Π. Επίσης, δεν υπολογίζει αυτόματα με ιδιαίτερο τρόπο την JT της πλάτης του πυρήνα. Ο μελετητής βέβαια μπορεί πολύ εύκολα να παρέμβει και να αλλάξει ό,τι θέλει από Α, J, JT κ.λπ.
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2009 Τελικά ω ρε λεβέντη mek, τι έκανες με τον πυρήνα?
mek Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2009 ακόμα τίποτα, έχω καταλήξει σαυτά που προείπα, αλλά τώρα σκέφτονται(πελάτης) τη λύση ενός εξωτερικού ασανσερ με μεταλλικό κλωβό για να γλιτώσουν χώρο και οπότε μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα...
ppetros Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2009 Δεν προχωράς στην μόρφωση 2-3 διαφορετικών μοντέλων για να δεις τι γίνεται? Καλή η θεωρία αλλά καλύτερα ακόμα τα αποτελέσματα που θα πάρεις και θα αξιολογήσεις.
mek Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2009 κάτσε να καταλήξουν ppetros τι θέλουν και μετά θα επικεντρωθώ σαυτό και μια λύση είναι αυτή που λες...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα