TheSpartan Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2009 Καλησπέρα, σκοπεύω να δώσω κατακτήριες για την αρχιτεκτονική (Ξάνθης) και προσπαθώ να βρω οσο το δυνατόν περισσότερη ύλη για την Ιστορία της αρχιτεκτονικής η ύλη των εξετάσεων είναι σε αυτό το λινκ http://www.arch.duth.gr/images/stories/grammateia/katataktiries/istoria-arxitektonikis.pdf ένα βιβλίο που μου πρότειναν και πήρα είναι του Ρόμπερτ Φυρνώ-Τζόρνταν, αλλά δεν είναι αρκετό καθώς δεν καλύπτει όλη την ύλη που ζητείται θα ήμουν ευγνώμων εαν μπορούσε κάποιος να μου προτείνει κάποιο άλλο βιβλίο που να καλύπτει περισσότερα από τα εξεταζόμενα κεφάλαια, ή μήπως είναι απαραίτητο να βρω όλα τα βιβλία που αναγράφονται στην βιβλιογραφία της εξεταζόμενης ύλης; Link to comment Share on other sites More sharing options...
myri Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2009 η ύλη είναι πολυ εκτεταμένη δεν νομίζω πως υπάρχει βιβλίο που να την καλυπτει σε βάθος σίγουρα θα ανατρεξεις σε περισσότερα από 2-3 βιβλία Link to comment Share on other sites More sharing options...
frogs Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2009 Κατά τη γνώμη μου ξεκίνα με το βιβλίο του Λάββα, που είναι αρκετα μεγάλο και απλογραμμενο. Αλλα σίγουρα δε θα σου φτάσει. Τα στάνταρ βιβλία που μοιράζουν στη σχολή είναι του Μπούρα και του Frampton (->πολύ καλο βιβλίο, αλλά κομματάκι στρυφνό για καποιον που πρωτοασχολείται.. τουλαχιστον έτσι μου ειχε φανει εμενα στο πρώτο έτος που το είχαμε διδαχτει). Αλλα γενικώς διαβασε ο,τι μπορείς. (Πάντως βλέπω οτι λείπει τελείως η βυζαντινή αρχιτεκτονική και το ισλάμ. περιεργο αυτό, αλλα καλό!^^) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotirakis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2009 πρώτη φορά μπαίνω στο forum και θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν από κάπου παλαιότερα θέματα για την ιστορία και που μπορώ να τα βρω ? ευχαριστώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chilon Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2009 (Πάντως βλέπω οτι λείπει τελείως η βυζαντινή αρχιτεκτονική και το ισλάμ. περιεργο αυτό, αλλα καλό!^^)Γιατί είναι καλό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris84firefox Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2009 TheSpartan, επειδή και εγώ ενδιαφέρομαι για κατατακτήριες στην Αρχιτεκτονική της Ξάνθης αν θες στείλε με μήνυμα το κινητό σου να πάμε για κανένα καφέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mred-akias Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2009 Γιατί είναι καλό; Φαντάζομαι επειδή θα είναι "δύσκολα" θέματα συγκριτικά με τα υπόλοιπα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frogs Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2009 Γιατί είναι καλό; Ναι,για τελειως πεζους λογους: πολυ δυσκολη ύλη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα