Spiderman Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2009 Directionless σωστός.
Spiderman Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2009 Μελέτη και Υπολογισμός Ξύλινων Κατασκευών, Schulze. Εκδόσεις Γκιούρδα
panos85 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2010 Παιδιά καλησπέρα! Έχω να κάνω μια μελέτη (project) αποτίμησης συμπεριφοράς παλαιού σπιτιού από φέρουσα τοιχοποιία (στο πολυτεχνείο) και μέσα σε όλα που έχω, πρέπει να υπολογίσω φορτία στέγης (ίδιο βάρος) δεν έχω αναλυτική περιγραφή ώστε να προβώ σε λεπτομερέστατη προμέτρηση των ξύλινων στοιχείων και ακολούθως να υπολογίσω το βάρος τους. Μπορεί να μου προτείνει κάποιος κάποια βιβλιογραφία ή ισότοπο που θα μου δίνει κάποια εκτιμώμενη τιμή ;
mkalliou Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2010 Δες τον κανονισμό φορτίσεων του 1945. Νομίζω ότι αναφέρει βάρος στέγης ανά m2.
WUT Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2010 Καλησπέρα σε όλους, ψάχνω επειγόντως ένα δωρεάν προγραμματάκι για ξύλινες στέγες, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Ευχαριστώ.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα