ΓΙΑΝΝΗΣ Γ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2010 oK.Thanks GRTOPO,καλά το φανταζόμουν...
georgecv Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2010 Πρέπει να έχεις ελάχιστη διάσταση τα 5 μέτρα
ΓΙΑΝΝΗΣ Γ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2010 Και αυτό που λες.Απλά το ερώτημά μου ήταν σχετικά με το εμβαδό.Βέβαια δεν αναφέρεται πουθενά το ορθογωνικό σε κάτοψη κτίσμα.Πώς το στηρίζουμε?
constantina78 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 ΕΠΕΙΓΟΝ Καλημερα σας. Αντιμετωπιζω και εγω το ιδιο προβλημα. Σε οικοπεδο 63.00μ2 πειδη δεν μπορω να εγγραψω ορθογωνιο 50μ2 λογω της καλυψης αναρωτηθηκα αν μπορω να συνδυασω το αρθρο 14χαμηλα κτιρια ετσι ωστε να αυξηθει η καλυψη μου. Και αναρωτιεμαι αν το οικοπεδο μου ειναι μη αρτιο και μη οικοδομησιμο πως εκτισαν τα ομορα? μΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΑΚΡΗ?τι γινεται σε αυτην την περιπτωση? Γιατι αφου δεν κτιζει θα επρεπε να ειναι προσκυρωτεο στα ομορα. Σωστα?
ΤΟΠΟΓΑΒΡΟΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 Το πιο πιθανό είναι να έκτισαν με ψευδές Τοπογραφικό Διάγραμμα που θα ανέγραφε ότι το οικόπεδό σου είναι Άρτιο και Οικοδομήσιμο. Περαιτέρω πρέπει να ψάξεις τους φακέλους των οικοδομικών αδειών των ομόρων. Οικόπεδο μη άρτιο και μη τακτοποιήσιμο που δεν υπάγεται στο άρθρο 25 του Ν.1337/83 (όπως τροποποιήθηκε και ισχύει) προσκυρώνεται υποχρεωτικά σε όμορη ιδιοκτησία με διοικητική (Πολεοδομική) ή συμβολαιογραφική πράξη.
SeNNinhA Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 Μπορείς να κάνεις ίσως αίτηση στην πολεοδομία και να στο χαρακτηρήσουν οικοδομήσιμο αλλά με μικρότερο συντελεστή δόμησης?
constantina78 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 ΕΠΕΙΓΟΝ Βρηκα τις αδειες απο τα ομορα αλλα δυστυχως στο αρχειο δεν υπαρχουν τοπογραφικα.Σε αυτην την περιπτωση τι μπορω να κανω? Δηλαδη μπορω να τακτοποιησω το οικοπεδο μου? Και οταν λεμε τακτοποιηση τι ακριβως κανω? Γιατι να μην μπορω να κανω συνδυασμο των αρθρων 25 και 14? Μπορει καποιος να με βοηθησει να βρω την εγκυκλιο 113/1986, αρ.8, παρ.1 οπου λεει πιο πανω? Το email Μου ειναι [email protected] Ευχαριστω
[email protected] Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 Θα σε στενοχωρήσω.......... Με 63 τ.μ. οικόπεδο δεν μπορείς να κτίσεις,χρειάζεσαι τουλάχιστον 72 τ.μ.Αν τα όμορά σου είναι > 72,τότε αυτά μπορούσαν να οικοδομηθούν. Δεν μπορείς να συνδυάσεις 2 ευεργετικές διατάξεις ταυτόχρονα.Οπότε κατά τη γνώμη μου πάντα,το οικόπεδο είναι προσκυρωτέο στα όμορα.
constantina78 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 Την στιγμη που ειναι προσκυρωτεο στα ομορα και αυτα εχουν οικοδομησει τι κανω? Ζηταω προσκυρωση στα ομορα?Επειδη το οικοπεδο των 63.00τμ εχει μεσα ενα κτισμα μπορω με αυτο να κανω κατι?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα