astranalysis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2009 Αγαπητοί συνάδελφοι καλησπέρα, Είμαι πολιτικός μηχανικός και σύντομα πρόκειται να αποκτήσω τον γεωδαιτικό σταθμό Leica Flexline TS02.Εχω πολύ μικρή εμπειρία στη χρήση ενός τετοιου οργάνου αλλά μεγάλη διάθεση να μάθω.Αφού γίνει αυτό σε τι είδους τοπογραφικές εργασίες θα μπορούσα να το χρησιμοποιήσω για να βγάλω μεροκάματο μια και είμαι 5 μήνες άνεργος...?
chrisven Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2009 στις ηλεκτροσυγκολήσεις, σε ελαιοχρωματισμούς και σε πολλές άλλες... βέβαια υστερεί πολύ σε ξυλουργικές εργασίες αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα πλάκα κάνω βέβαια, αλλά και συ ρε συνάδελφε τι ρωτάς? σε τι είδους εργασίες να το βάλεις? αγροτικό είναι? σε τοπογραφικές εργασίες θα το χρησιμοποιήσεις.τοπογραφικό όργανο είναι...
agior Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2009 Συνάδελφε, θα το πληρώσεις ή στο κάνουν δώρο;
astranalysis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2009 Περίπου δώρο....
chris12 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2009 Πάντος τα τοπογραφικά δεν είναι μόνο μέτρημα, αλλά και κατανόηση της νομοθεσίας που τα αφορά. Μπορείς να πάθει ζημιά από λάθος εκτίμηση αρτιότητας. Διάβασμα και όταν με το καλό αρχίσεις, να ζητάς συμβουλες από ΑΤΜ.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα