Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αποχέτευση σε υπόγειο garage


g-volos

Recommended Posts

Σε ένα υπόγειο χώρο στάθμευσης (με 2 υπόγεια) σε μία πολυκατοικία θα βάλω αυτόματο σύστημα πυρόσβεσης.Το θέμα είναι πως πρέπει να δείξω και στην αποχέτευση σιφώνια ή φρεάτια τα οποία θα συλλέγουν το νερό σε περίπτωση καταιωνισμού.Ξέρει κανένας τι πρέπει να βάλω (σιφώνια ή φρεάτια) και το σημαντικότερο ανα πόσα τετραγωνικά θα τοποθετηθεί το καθένα?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Θα πρέπει να υπάρχει υποβρύχιο ή κάποια αντλία η οποία λειτουργεί με ρεύμα. Το πρώτο που πρέπει να εξασφαλίσεις είναι η τροφοδοσία με ρέυμα. Σ' αυτό που θέλει θα τοποθέτήσεις ένα φρεάτιο ανά 100 ή 150 τ.μ. εφόσον σου βγαίνουν οι κλίσεις του δαπέδου που έχεις στο κάτω υπογειο και θα βάλεις ένα διαμήκες κανάλι αποχευτευσης στο πάνω επίπεδο το οποίο θα οδήγεις στα φρεάτια του κάτω, δηλαδή όπως κάνεις τον απορροή ακαθάρτων σε βιοτεχνία τροφήμων

Link to comment
Share on other sites

Θα υπολογίσεις αρχικα την ποσότητα του νερού σε περίπτωση λειτουργίας του συστήματος για συγκεκριμένο χρονικό διαστημα σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Π.Υ , στην συνέχεια συμφωνα με την επιφάνειά που έχεις θα δειξεις φρεάτια συγκεκριμένων διαστάσεων και θεσεων οπου θα τοποθετήσεις υποβρυχιες αντλίες ικανες να σου απομακρύνουν την ποσότητα του νερού που έχεις υπολογίσει με κάποιες προσαυξήσεις πάντα .

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.