chara Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2009 Γεια σας, έχω ένα παλιό θεοδόλιχο TOPCON και το αντίστοιχό του αποστασιόμετρο EDM DM-A5, τα οποία χρησιμοποιούσα μέχρι πρόσφατα. Μου χάλασε η οθόνη του EDM (DM-A5) και το μηχάνημα αχρηστεύθηκε. Πήγα στην TOPCON και μου είπαν πως δεν υπάρχει ανταλλακτικό αλλά ούτε και το μηχάνημα. Μήπως κάποιος κατά λάθος, έχει στην αποθήκη του ένα EDM DM-A5 που να το πουλάει; Ενδιαφέρομαι να το αγοράσω.
agior Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2009 Στο ebay.com σου βρήκα με 195 δολλάρια, ακολούθησε το λίνκ http://cgi.ebay.com/TOPCON-EDM-DM-A5-FOR-TOTAL-STATION-SURVEYING_W0QQitemZ300349309259QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item45ee36c14b&_trksid=p4999.c0.m14
chironis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2009 που το θυμηθηκες, παρε ενα disto A5 δεν ειναι βέβαια τοπογραφικό οργανο αλλά με μια μικρή πατέντα θα κάνεις τι δουλειά σου.
chara Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2009 ήταν πουλημένο το EDM, δεν το πρόλαβα!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα