Evan Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2009 θα μπλέξεις και θα πληρώνεις μια ζωή, ισόγειο 100τμ. καινούριο θα σου βγει φτηνότερο και καλύτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ακης.Π. Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2009 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2009 Μεχρι τωρα εχω μιλησει με δυο μηχανικους γνωστους μου και ακρη δεν εχω βγαλει,ο ενας μου λεει να βγαλω αδεια μικρων εργασιων ο αλλος μου λεει να παω στην πολεοδομια να πιασω εναν μηχανικο και να με καθοδηγησει...Παντος πολυ κριμα να ειναι η οικοδομη απο το 1981 και καποιος να ενοχλειτε επειδη θελω να μεινω εκει και να κανει καταγγελια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris12 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2009 Αν είσαι νόμιμος δε μπορούν να σου κάνουν τιποτα. Βρες ένα μηχανικό που ασχολείτε με έκδοση αδειών ώστε να εξετάσει τη νομιμοποίηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ακης.Π. Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2009 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2009 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας ολους!Να πω ομως πως στην ιδια περιοχη 100-150 μετρα περιπου απο την δικη μου οικοδομη υπαρχουν τρεις νεοκτιστες κατοικιες εκτος σχεδιου πολεος εντος ζωνης οι οποιες εχουν αριθμο αδειας,τωρα που μιλησα παλι με τον μηχανικο μου ειπε "αδεια δεν βγαινει εκει",οι αλλοι πως εβγαλαν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brasco Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2009 Μπορεί να έχουν ή να εμφάνισαν πως έχουν οικοδομήσιμα γήπεδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ακης.Π. Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2009 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2009 Μολις εμαθα πως τις συγκεκριμενες αδειες τις εβγαλε ενας μηχανικος της πολεοδομιας...αρα και εγω εκει μαλλον θα πρεπει να απευθυνθω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris12 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2009 Καλή συνέχεια, μη ξεχάσεις να ταίσεις το "θηρίο". Link to comment Share on other sites More sharing options...
ss_sk Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2009 ...τις εβγαλε ενας μηχανικος της πολεοδομιας... Να εύχεστε να μην βγουν τα άπλυτα αυτού του απατεώνα στη φόρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts