fsifaki Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2009 Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν όταν συμπληρώνεις στο FINE έναν προσανατολισμό ενός επιπέδου το οποίο δεν βρίσκεται ολόκληρο πάνω από το έδαφος, οι διαστάσεις θα δοθούν για το τμήμα εκείνο του επιπέδου που βρίσκεται πάνω από το έδαφος ή για ολόκληρο τον προσανατολισμό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
chironis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2009 απαντήστε πρώτα τι επαγγελεσθαι και τι ρόλο παιζεται!
iliekater Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2009 Δεν νομίζω να επιβάλεται .
βασιλική Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2009 Καλησπέρα! Σε μελέτη θερμομόνωσης διόροφης οικοδομής με το civil, στα έντυπα δεν εμφανίζονται τα σκαριφήματα (τοιχοποιία-δοκος κ.τ.λ.). Γνωρίζει κάποιος πώς μπορώ να τα εμφανίσω ή τι κάνω λάθος?
transinverter Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2010 Καλημέρα, όταν συμπληρώνεις στο FINE έναν προσανατολισμό ενός επιπέδου το οποίο δεν βρίσκεται ολόκληρο πάνω από το έδαφος, οι διαστάσεις θα δοθούν για το τμήμα εκείνο του επιπέδου που βρίσκεται πάνω από το έδαφος ή για ολόκληρο τον προσανατολισμό? Από τη στιγμή που πρόκεται για γειτνίαση με εξωτερικό μη θερμαινόμενο χώρο, το λαμβάνεις υπ' όψιν, αν θέλεις να κάνεις σωστή θερμομόνωση. Η συνήθης θερμοκρασία εδάφους: 10-12 οC.
sdim Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2010 Το τμήμα που βρίσκεται πάνω από την στάθμη του εδάφους το υπολογίζεις κανονικά και το τμήμα κάτω από την στάθμη του εδάφους το υπολογίζεις με εξωτερική θερμοκρασία ίση με του εδάφους.
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 Καλησπέρα είμαι εντελώς αρχάριος στο πρόγραμμα της 4M και τώρα προσπαθώ να μάθω πως δουλεύει. Κοίταζα διάφορες μελέτες στο adapt και αυτό που έχω σαν πρόβλημα είναι πως όταν κάνω προεπισκόπηση της εκτύπωσης μου κόβει το κείμενο δεξιά. Ανοίγω τα διάφορα παράθυρα χωριστά (π.χ. εξώφυλλο κλπ) και τον επεξεργαστή κειμένου στην συνέχεια αλλά δεν καταφέρνω να αλλάξω κάτι. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι κουτή η ερώτηση, αλλά είμαι εντελώς άσχετος με το πρόγραμμα και τώρα κάνω την πρώτη μου προσπάθεια. Μπορείτε να προτείεντε κάτι; Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά! ΥΓ. Δεν δημιούργησα καινούριο τόπικ για ένα τόσο απλό θέμα, λάβετε το ως μία ακόμη ερώτηση πάνω στη μελέτη θερμομόνωσης που εξετάζεται εδώ. Αν και θεωρώ πως θα ήταν πολύ χρήσιμο ένα υπο-φόρουμ σχετικά με το πρόγραμμα της 4Μ (σε στυλ παρόμοιο με αυτό της Autocad π.χ. ερωτήσεις αρχαρίων, θέρμανση-κλιματισμός, ανελκυστήρες κ.λ.π) και γενικά κάποιων προγραμμάτων που χρησιμοποιούνται μαζικά, αλλά υποθέτω ότι δεν μου πέφτει λόγος.
sdim Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 Μήπως χρησιμοποιείς παλιά έκδοση του προγράμματος; Κάνε update στην τελευταία έκδοση και κοίτα αν υπάρχει ακόμα το πρόβλημα.
slalom Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 Αρχείο -> Παράμετροι Εκτύπωσης -> Πλαίσιο Από εκεί ρυθμίζεις περιθώρια και κεφαλίδες
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2010 Αν θέλω να ορίσω μία πόρτα ή ένα παράθυρο που δεν υπάρχει στη βιβλιοθήκη, πως το κάνω για να δημιουργήσω καινούρια;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα