koulid88 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2009 Γεια σας ψάχνοντας για μεταπτυχιακό τους τελευταίους μήνες στο εξωτερικό θα ήθελα να μου πει οποιος γνωρίζει αν υπάρχει καποια πριμοδότηση που να μπορεις να γλυτώσεις καποια χρήματα απο οποιονδηποτε φορέα.
mred-akias Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2009 Νομίζω ότι υπάρχουν σχετικές υποτροφίες ανάλογα και με το που θέλεις να κάνεις το μεταπτυχιακό. Μου έρχονται κατά καιρούς τέτοιες ανακοινώσεις στο mail της σχολής αλλά δεν τις έχω κρατήσει. Πάντως υποθέτω ότι μπορούν να σε κατατοπίσουν τα γραφεία διασύνδεσης των διαφόρων ιδρυμάτων.
nsdrolias Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2009 Το καλύτερο είναι να ψαχνεις στο site του πανεπιστημιου που θελεις για υποτροφίες και να στειλεις ερωτημα στην γραμματεια τους. Συνήθως τα χωρίζουν σε tuition scholarships & tuition + living cost scholarships, αλλα οι μη Αγγλοι δικαιούνται συνήθως μόνο τα διδακτρα. Το καθε πανεπιστήμιο δεσμεύει καποιες υποτροφιες απο ευρωπαικα ιδρύματα και τις διαθετει όπως νομίζει σε κάθε department του. Παντως στο Sheffield που ειχα παει πριν καποιο καιρο ετσι ήταν. http://www.sheffield.ac.uk/international/enquiry/money
Παναγιώτης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2009 Επίσης μπορείς να επισκεφτείς το γραφείο διασύνδεσης του πανεπιστημίου σου (ή και κάποιου άλλου).
gedoris Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2009 ρίξε μια ματιά και το diorismos . gr
d2m Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2009 Υποτροφίες δίνει και το ίδρυμα Ωνάση (δεν θυμάμαι αν περιέχεται στις υποτροφίες του ΙΚΥ) http://www.onassis.gr/sectpage.php?lang=gr&secID=3&subID=4
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα