apstruct Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2009 Υπάρχει κάποιου είδους κατασκευή (ή έστω πατέντα) που μπορώ να τοποθετήσω στον ακάλυπτο για χρήση ως λεβητοστάσιο που να μη χρειάζεται άδεια? Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχει υπόλοιπο κάλυψης γα να πραγματοποιήσω προσθήκη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofiaser Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2009 οχι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Ούτε στον ακάλυπτο μπορείς να τοποθετήσεις λεβητοστάσιο, ούτε και κάτω από τον ακάλυπτο, εφόσον δεν έχεις περίσσια κάλυψη.Μόνο μέσα στο περίγραμμα του κτιρίου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highlander Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2009 αν έχεις υπόλοιπο ημιυπαιθρίων φτιάξε μια ελαφρια κατασκευή πχ μεταλική βάφτισε την ημιυπαίθριο και φτιάξε κάτω της το λεβητοστάσιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apstruct Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2009 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2009 Σοφία το φαντάστηκα ότι δεν έχω επιλογές. Απλά έλεγα μήπως υπάρχει καμιά "πατέντα" για τέτοιες περιπτώσεις. Highlander δυστυχώς δεν έχω καθόλου υπόλοιπο κάλυψης. Οπότε ο η/υ δεν συζητιέται. Άλλωστε δόμηση έχω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2009 Λεβητοστάσιο στο δώμα επιτρέπεται?Έχω όμορο με δεξαμενή καυσίμων πάνω από το κεφάλι μου!!!! Το υπόγειό του φυσικά το νοικιάζει ως διαμέρισμα......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highlander Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2009 alexp81. όντως, άμα δεν έχεις υπόλοιπο κάλυψης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliekater Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2009 Ναι , zavi , επιτρέπεται . Όχι όμως "στη βροχή" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2009 Ακάλυπτη είναι η δεξαμενή καυσίμων,εκτός από το καπάκι της..... Σε ποιά υπηρεσία πρέπει να απευθυνθώ για γνωμοδότηση-εκτός από πολεοδομία? Υγειονομικό-Πυροσβεστική?Τί λέτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliekater Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2009 Δε σου φτάνει η Πολεοδομία ; Πας να ξεκινήσεις τον 3ο Παγκόσμιο πόλεμο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2009 Το αντίθετο:θέλω να αποφύγω την Πολεοδομία,γιατί ΤΟΤΕ θα γίνει ο 3ος παγκόσμιος..... Διότι,οι υπόλοιπες υπηρεσίες δεν ξέρω τί πρόστιμα βάζουν,αλλά σίγουρα θα είναι μικρότερα της πολεοδομίας,εγώ ουσιαστικά τις συστάσεις τους χρειάζομαι....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα