Θάλεια Βολος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2012 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα την βοηθειά σας σε κάτι, ο θείος μου ασχολείται τα τελευταία χρόνια με την κατασκευή ξύλινων επίπλων, και θέλει να μου φτιάξει ενα αρχιτεκτονικο σχεδιαστήριο , αλλα πρώτον οταν άρχισα να το σχεδιάζω δεν βρήκα παρά ελάχιστες πληροφορίες για τις διαστάσεις που πρεπει να είναι, και δευτερον προσπαθώ να βρω μια λύση για την δημιουργία ενος μηχανισμού ανΑκλισης ...θα μπορούσατε να μου πείτε καμια ιδέα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2012 στον neufert. δεν εχει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
creaw Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 πιστευω εχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
APSP Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2014 Είμαστε Αρχιτέκτονες και διαθέτουμε δύο σχεδιαστήρια Α0. Διαθέτουν τεχνίγραφο Α0 (όργανο που σύρεται στην επιφάνεια εργασίας και μπορεί κανείς να σχεδίασει οριζόντιες και κάθετες παράλληλες γραμμές με οποιαδήποτε κλίση με ενσωματωμένο μοιρογνωμόνιο και με οποιαδήποτε κλίση της επιφάνειας εργασίας επιθυμεί). Διαθέτουν επίσης ενσωματωμένο φωτιστικό που φωτίζει την περιοχή που σχεδιάζεται. Εάν κάποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μας τα ζητήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα