nik Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2014 (edited) Δεν νομίζω... Και εγώ αυτό θυμάμαι ... το δεν Δες εδώ (αν και είναι παλιό) Το γράμμα του νόμου είναι στο παρακάτω απόσπασμα. Οι επιβλέψεις δεν μετράνε για να καλυφθεί το άνω όριο του πτυχίου που ζητάς, αλλά μετράνε για την "αξιολόγηση" της εμπειρίας. Oκ. Επομένως τις επισυνάπτουμε ως αποδεικτικά εμπειρίας στον φάκελο αίτησης αλλά για τα όρια αμοιβών δεν υπολογίζονται. Εγώ αυτό κατάλαβα. Edited Απρίλιος 10 , 2014 by nik
kan62 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2014 Κοίταξα και εγώ (στα χαρτιά που είχα καταθέσει) και όντως οι επιβλέψεις ήταν σε ξεχωριστό πίνακα ώστε να μην επηρεάζεται το ποσό κάλυψης του ορίου. Με κανονικά παραστατικά όμως.
katrmp Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2014 αν είσαι διπλωματούχος μηχανικός, και έχεις 4 χρόνια αδεια σκήσεως, για Α πτυχίο εγγράφεσαι όποτε θέλεις? αργει? ή έχει αλλάξει κάτι?
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2014 4 χρόνια από λήψη πτυχίου και κάνεις αίτηση με τα δικαιολογητικά που αναγράφονται στην ιστοσελίδα ypex-mele.gr. Η έγκριση σε 3-4 μήνες. Δεν απαιτούνται λίστες με εμπειρία για την Α' τάξη...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα