archsis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2009 Συνάδελφοι Στην εκτός σχεδίου Δόμιση. Σε αγροτεμαχιο (όχι βιο.πα. ή βι.πε.) Ποιά είναι η μέγιστη επιτρεπόμενη κάλυψη για βιοτεχνικό κτίριο το οποίο επρόκειτε να ανεγεθεί με βάση ωπλισμένου σκυροδέματος και μεταλλική ανοδομή ; Παρακαλώ πολύ τα φώτα σας...!
lightname Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2009 Η μέγιστη κάλυψη είναι 40%
erling Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2009 Μέγιστη κάλυψη 30% , συντελεστής δόμησης 0.9 και συντελεστής όγκου 3.3 (ΦΕΚ 270Δ΄του 1985) Το 40% είναι για SILOS και άλλες συναρμολογούμενες κατασκευές
lightname Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2009 Θα επιμείνω για το 40% "Σε περίπτωση ανέγερσης αποθηκών κατακορύφου τύπου (SILOS) συναρμολογούμενων (βιδωτών), βιομηχανικών ή εμπορικών αποθηκών επίσης συναρμολογούμενων (βιδωτών), μέγιστο ποσοστό κάλυψης 40% της επιφανείας του." Η παραπάνω μέσα σε "" πρόταση έχει τεθεί όπως τροποποιήθηκε με την παραγρ. 2 άρθρο 1, Π.Δ της 21.6/11.7.1001 (ΦΕΚ 432Δ').
MAKAP Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2009 Μα ... το ίδιο λέτε και οι δύο ... όπως και το άρθρο 165 της ΚΒΠΝ :)
archsis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2009 Κύριοι. Σας ευχαριστώ όλους θερμά για τις απαντήσεις – διευκρινήσεις και παραπομπές σας. Συμπερασματικά. Εφόσον ο τρόπος κατασκευής της Νέας βιοτεχνικής μονάδος είναι τύπου «συναρμολογούμενων βιδωτών » Δηλαδή στη προκείμενη περίπτωση Μεταλλική ανωδομή σε βάση ωπλισμένου σκυροδέματος. Το μέγιστο ποσοστό κάλυψης είναι 40% της επιφανείας του τεμαχίου. Δυο περαιτέρω διευκρινήσεις. Οι βιομηχανικές αποθήκες θεωρούνται ως χρήση όμοιες με τους βιομηχανικούς χώρους παραγωγής ; Ως αποτέλεσμα να χρησιμοποιείται το 40 % στη κάλυψη και στους χώρους παραγωγής ; Στη περίπτωση βιομηχανικού κτιρίου το οποίο αποτελείται από μεταλλική ανωδομή η οποία εδρεύει στο σύνολο της πάνω από υπόγειο χώρο κατασκευασμένο εξ ολόκληρου από ωπλισμένο σκυρόδεμα. Μπορώ να εξασφαλίσω μέγιστο ποσοστό κάλυψης 40%
iri78 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2009 απ'όσο γνωρίζω οι αποθήκες μπορούν να είναι είτε αγροτικές είτε γενικές. Βιομηχανική αποθήκη, νομίζω πως είναι το ίδιο με βιομηχανικό κτήριο χαμηλής όχλησης. Άρα δε ξέρω αν μπορείς να επωφεληθείς από το 40% για μεταλλική κατασκευή (άσχετα με το υπόγειο που άλλωστε μόνο από οπλισμένο σκυρόδεμα θα μπορούσε να είναι).Μήπως πρέπει να πας με 30%. Σόρυ για τα ίσως και τα μάλλον, μη σε πάρω στο λαιμό μου...
erling Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2009 Εχει κανένας χρησιμοποιήσει το 40% για συνήθη βιομηχανικά κτίρια μεταλλικής κατασκευής?
archsis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2009 Συμφωνώ με τον erling. Η ερώτηση του είναι η κατάλληλη ερώτηση για το θέμα μας.
kacec Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2009 Καλησπέρα, Θα έλεγα και εγώ 30% με την μικρή εμπειρία που έχω από μεταλλικές κατασκευές. Ωστόσο θα ήταν ενδιαφέρον να ακούσουμε εαν κάποιος έχει καταφέρει να πάει με 40%.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα