agior Δημοσιεύτηκε October 6, 2009 at 10:25 πμ Δημοσιεύτηκε October 6, 2009 at 10:25 πμ Τί μήνυμα σου αναφέρει η ρουτίνα; Πρόσεξε, η γραμμή που αρχικά ορίζεις σαν επιθυμητό όριο να εκτείνεται αρκετά εκατέρωθεν έτσι ώστε κανένα της άκρο να μη βρεθεί εσωτερικά της polyline μέχρι να τελειώσει η ρουτίνα τη δουλειά της.
Spiderman Δημοσιεύτηκε October 6, 2009 at 02:41 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε October 6, 2009 at 02:41 μμ Κανένα μήνυμα απλά με πετάει όταν είναι κλειστή polyline και όχι rectangle.
agior Δημοσιεύτηκε October 6, 2009 at 03:07 μμ Δημοσιεύτηκε October 6, 2009 at 03:07 μμ το μήνυμα, όπως και η όλη ιστορία, είναι στην οθόνη textmode (F2) Αν σου βγάζει πχ Command: divarea Select a CLOSED polyline : SORRY, ONLY CLOSED POLYLINES ALLOWED...nil Actual : nil Must be: nil Thanks... τότε δεν είναι κλειστή polyline, άσχετα αν για "κλίκ" τέλους έχεις κλικάρει στο σημείο αρχής. Για να κάνεις κλειστή, πρέπει το τελευταίο ευθύγραμμο τμήμα να μην το κλείνεις με "κλίκ" αλλά εισάγοντας "close" ή "c" Μια εντολή για να "κλείνεις" ανοιχτές ή "μισάνοιχτες" polyline είναι η pedit/close Ξαναπροσπάθησε
Spiderman Δημοσιεύτηκε October 6, 2009 at 03:58 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε October 6, 2009 at 03:58 μμ thanks agior τώρα είμαι οκ.
dnik Δημοσιεύτηκε November 4, 2009 at 07:06 πμ Δημοσιεύτηκε November 4, 2009 at 07:06 πμ sokbel said: Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση...το VERM έχει μια πολύ καλή εφαρμογή όπου μπορείς να κάνεις διανομή οικοπέδων δίνοντας κριτήρια. (π.χ. του λες να κρατήσει τόσα μέτρα πρόσωπο και τόσο εμβαδό) και σου δίνει λύση αυτόματα. Ας με διορθώσει κάποιος συνάδελφος αν κάνω λάθος γιατί δεν το δουλεύω προσωπικά το πρόγραμμα. παιδιά ξέρετε ποια εταιρεία βγάζει το verm; Γιατι ψάχνω για το site τους και δεν το βρίσκω.
gvarth Δημοσιεύτηκε November 4, 2009 at 09:58 πμ Δημοσιεύτηκε November 4, 2009 at 09:58 πμ Καλή σου μέρα Κοίταξε εδώ.
adhs_gti Δημοσιεύτηκε January 12, 2010 at 11:10 πμ Δημοσιεύτηκε January 12, 2010 at 11:10 πμ εχω κατεβαζει το topko express το demo και εχει πολυ ευκολη και βολικη κατατμιση.αλλα επειδη ειναι το demo και δε μπορω να κανω save απλα μετραω τα σημεια που εκανε την επιλυση κ τα μεταφερω στο δικο μου προγραμμα.try it
TINGO Δημοσιεύτηκε January 11, 2011 at 05:47 μμ Δημοσιεύτηκε January 11, 2011 at 05:47 μμ http://www.verm.gr
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα