Skeptikos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2010 Βρήκα κάτι που ίσως σε ενδιαφέρει... Χαχά πρώτη φορά το βλέπω πετυχημένο.
Alpal Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2010 Ρε παιδιά έχει κανείς αυτό το hatch σκυροδέματος γιατί θα τρελαθώ δεν το βρίσκω πουθενά
ilias Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2010 Είναι δύο hatches το ένα πάνω στο άλλο (συνδυασμός). 1. ANSI 32 (δοκίμασε με scale 0.01) 2. CONCRETE (δοκίμασε με scale 0.03) 1
Alpal Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2010 Ωράιος. Ευχαριστώ. (αλλά θέλει ANSI 32/0.01 & AR_CONC/0.0007!!!)
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2010 Χαχά πρώτη φορά το βλέπω πετυχημένο. Δεν μας είπε πως το έκανε αυτό!! Είναι πολύ χρήσιμο ειδικά εδώ μέσα!
Skeptikos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2010 Χαχά...... Κοίτα πέρα από τη πλάκα κι εγώ πολλές φορές πιάνω τον εαυτό μου σε αυτήν τη θέση, ειδικά όταν πιέζομαι χρονικά. Δεν είναι κακό αυτό. Για αυτό πρέπει να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο, γιατί μπορούμε να φανούμε σε κάτι απλό για εμάς, χρήσιμοι στο δίπλα μας.
topo_bitis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2010 Καλησπέρα. Έχω ενα προβληματάκι. Πρόσφατα μετά από ένα προβλημα στο δίσκο, έκανα format και να μην τα πολυλογο ξαναβαλα τα προγράμματα όπως τα είχα. Ελα τωρα όμως που δεν μου ανοιγει κάποια αρχεία ΑutoCad και συγκεκριμένα κάποια που είχα με XREF διάφορους χάρτες. Πατώντας να ανοίξω ένα αρχείο μου λέει οτι αυτο χρησιμοποιείται ήδη και αν θέλω να το ανοίξει σαν read only.-- Πατώντας ναι τότε μου λέει "Access Violation. Unable to open File" Ρωτάω εσάς επειδή μου το κάνει σε αρχεια Cad. Επίσης δεν αφήνει ο υπολογιστής να κάνω οτιδήποτε με τα αρχεία αυτα.(Αντιγραφή-μεταφρά-μετονομασία-κλπ) Ευχαριστώ.
petsagouris Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2010 topo_bits, Windows 7 έβαλες;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα