Γιάννης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2012 (edited) Η τελική λύση είναι αυτή του Didonis.....Πιστεύω θα λειτουργήσει έτσι... Edit: Ούτε αυτό λειτούργησε!!! Βρήκα ακόμα ένα λόγο να βρίζω τους αρχιτέκτονες (εκτός του ότι ποτέ δεν προσέχουν τις περασιές...) :) Edited Οκτώβριος 28 , 2012 by Γιάννης Link to comment Share on other sites More sharing options...
fear1976 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 (edited) γιαννη μπορεις να μας δωσεις λιγες πληροφοριες ακομη για το προβλημα 1. ξερεις απο ποιο προγραμμα δημιουργηθηκε το αρχειο που σου δωσανε? 2. με ποια εκδοση το ανοιγεις εσυ? 3. ηταν/ειναι τρισδιαστατο? 4. εχεις google-αρει το μηνυμα που σου πεταει να δεις σε τι "σοι" λαθος" αντιστοιχει..? edit. 5. αν θες δωσε και τα spec's του υπολογιστη που εισαι καθως fatal error οφειλονται στο pc και οχι στα αρχεια πολλες φορες. ειδικα για το gripp editing υπαρχουν απειρες περιπτωσεις που το σφαλμα ειναι ασχετης φυσης Edited Οκτώβριος 29 , 2012 by fear1976 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Τέτοιου είδους προβλήματα μου εμφανιζόταν πολύ συχνά παλιά σε μεγάλα αρχεία και έκανα αναβάθμιση πριν 1,5 χρόνο...Σταματήσαν τα κολλήματα.... Έχω 2009 και δεν ξέρω από τι πρόγραμμα είναι το αρχείο...Θα το μάθω όμως... (και θα το googlάρω...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fear1976 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 μηπως σου "πεταει" αυτο : "fatal error: unhandled access violation reading 0xfffffffff excetion at 3600e515h" ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Τελικά το έβαλα σαν μπλοκ σε νέο αρχείο και πάτησα από πάνω μόνο τις βασικές περασιές των πεσσών για να δουλέψω...Ε! δεν πήγαινε άλλο! Παρατήρηση: Έχω δύο κομμάτια στον σκληρό: C και D. Ο D μόλις γέμισε! Μήπως παίζει ρόλο? Το αρχείο όμως ήταν στον C... Πάντως ψιλοκαθάρισα λίγο πριν συνεχίσω και πιάνοντας (με δισταγμό) ένα grip....ΔΕΝ κόλλησε...(στο αρχείο με block...) Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια παιδιά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvarth Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Να' σαι καλά Γιάννη . Όταν κάποιος δίσκος γεμίσει , πιθανόν το πρόγραμμα να μην μπορεί να φτιάξει προσωρινά αρχεία ασφαλείας . Ανάλογα πάντα με το που έχουμε δηλώσει να δημιουργούνται . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αλεξόπ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2013 Παιδιά SOS Δουλεύω στο IDEA2000 και μετά από μια διακοπή ρεύματος δε μου ανοίγει το αρχείο που είχα ανοικτό. Μου βγάζει Error-buffer overrun This file may an Autocad R14 Beta Format file Το αρχείο ήταν .dwg Δοκίμασα μετονομασία αλλά τίποτα. Αν έχει κανείς ιδέα ... please help Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gousgounis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2013 (edited) Αν δε κάνω λάθος το IDEA πατάει στο intellicad οπότε δεν ξέρω εαν κρατάει autosaves, όμως εάν το αρχείο σου είναι όνομα.dwg ψάξε για ένα αρχείο όνομα.bak ή όνομα.sv$ στον ίδιο φάκελο. Μετονόμασε το σε ονομα2.dwg και άνοιξέ το. Επίσης δοκίμασε να κάνεις recover το dwg με κάποιο πρόσφατο AutoCAD ή intelliCAD. Τέλος μια άλλη μέθοδος που παραδόξως λειτουργεί είναι να εισάγεις το σχέδιο σου σε ένα νέο ως block, να το κάνεις explode και να τρέξεις την Audit για να διορθώσει τα σφάλματα. Edited Απρίλιος 20 , 2013 by Gousgounis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αλεξόπ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2013 Μετά τη μετονομασία του bak και του sv$ πατάω να μου ανοίξουν και εμφανίζει το ίδιο ακριβώς μήνυμα Από εισαγωγή μπλοκ προσπάθησα αλλά μου λέει ότι δεν πρέπει να έχει κενά στο όνομα του αρχείου, ενώ δεν έχει...??? Τώρα για recovery δε μου είναι εύκολο να το δοκιμάσω, εκτός κι αν βοηθήσει κάποιος από το forum. Μήπως μπορείς να σου στείλω το αρχείο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvarth Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 Αν θέλεις συνάδελφε , στείλε το και σε μένα να το προσπαθήσω . Το e-mail είναι : gv ar th @ gm ail . com (χωρίς τα κενά βέβαια) Θα προσπαθήσω να το ανοίξω με Intellicad και Bricscad . Εναλλακτικά και με Turbocad 15.2 το οποίο με έχει βοηθήσει σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα