gvarth Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 Αν θέλεις , στείλε μου ένα δύο τέτοια αρχεία στο [email protected] θέτοντας με κόκκινο χρώμα το κείμενο που εμφανίζεται με πρόβλημα ώστε να δω αν μπορώ να βοηθήσω . Επίσης , κοίταξε αν μέσα στο φάκελλο FONTS , εκεί που έχει εγκατασταθεί το Autocad υπάρχουν γραμματοσειρές . Εκεί θα πρέπει να αντιγραφούν αυτές που σου έστειλα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
silvserf Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 Σου έστειλα και email αλλά τελικά ... "εύρηκα" !!!! Είχε να κάνει με την γλώσσα των windows. την άλλαξα σε ελληνικά και είναι ΟΚ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvarth Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 Ωραία λοιπόν Πάντως δεν θα πήγαινε εύκολα εκεί το μυαλό μου . Θεωρούσα δεδομένο ότι η γλώσσα στο λειτουργικό σύστημα ήταν στα Ελληνικά ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kattka Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2013 Υπάρχει δυνατότητα να ’’export '' του dwg αρχείου σε Google Earth;;;;;;Πρόκειται για AUTOCAD 2009 LT!!!!!Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2013 Ψάξε για dwg ή dxf σε kml Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliasp Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2013 με τα Kml tools, global mapper ktl Link to comment Share on other sites More sharing options...
cvlengnr Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2013 Καλημερα Συναδελφοι Μετα απο φορματ υπολογιστη και επανεγκατασταση του autocad εχω "χασει" πολες κλασσικες shx γραμματοσειρες οπως wgsimpl ugsimpl winsim κλπ. Δε μπορω με τιποτα να τις βρω καπου. Εχει κανένας κάτι υπ οψιν ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gousgounis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2013 Υπάρχει σχετικό θέμα για Βιβλιοθήκες (Blocks, Hatches, patterns, linetypes κλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γοργόνα Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2014 καλησπέρα το ερώτημα μου είναι έχω πάρει ένα αρχείο από έναν τοπογράφο κ δεν ξέρω πως γίνεται εκεί που πάω να βγάλω εμβαδόν μετά το 3 σημείο που επιλέγω με πετάει στο x,y,z άξονα κ δεν μπορώ να επιλέξω άλλο σημείο .. ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos zervos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2014 Καλύτερα φτιάξε ένα polyline. Το polyline μόλις το επιλέξεις, στα properties σου γράφει το εμβαδό του (area). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα