akis73 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 Γράψε FILEDIA και άλλαξε την τιμή σε 1. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ektor Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 ευχαριστώ πολύ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 (edited) Έχω 2000 σημεία τα οποία είναι blocks σταυρουδάκια. Αν τα κάνω explode εξαφανίζονται προς άγνωστη κατεύθυνση Εν πάσει περιπτώσει, θέλω να βάλω ένα point σε κάθε σταυρουδάκι (στην τομή - intersection) έτσι ώστε να βάλω μετά υψόμετρα. Υπάρχει κάποιο κόλπο να βάλω μαζικά εισαγωγή 2000 σημείων στις τομές ώστε να μην κάνω 2000 εισαγωγές?? ΥΓ Άκυρο το "εξαφανίζονται", απλά μεταφέρονται σε άλλο layer το οποίο είχα παγωμένο...Απλά με το explode γίνονται γραμμούλες... Edited Φεβρουάριος 10 , 2013 by Γιάννης Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvarth Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 Γίνεται συνάδελφε εφόσoν το σταυρουδάκι είναι block . Δεν θα χρειαστεί να καταφύγεις σε explode . Αρκεί τα σταυρουδάκια να είναι σε κάποιο ξεχωριστό layer . Θα βοηθήσει ουσιαστικά η ενσωματωμένη VBA του autocad εισάγοντας ένα αντικείμενο Point σε κάθε σημείο εισαγωγής Block (ίσως σε συγκεκριμένο layer) που βρίσκει μέσα στο σχέδιο . Αν θέλεις , στείλε το σχέδιο στο gv arth @ gm ail . com (χωρίς κενά) ώστε να μπορέσω να κάνω τις δοκιμές μου . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 Ευχαριστώ ρε συνάδελφε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
T-911 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Πιο απλός τρόπος: Βρες πως λέγεται το block σταυρουδάκι Μπες στον block editor και δώσε το όνομα του block. Θα το εμφανίσει. Βάλε μια τελεία στη τομή των γραμμών και σώσε το με το ίδιο όνομα. Βγες από τον block editor. Όλα τα σταυρουδάκια θα έχουν την τελεία στη τομή των γραμμών. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Σ' ευχαριστώ φίλε, το πρόβλημα λύθηκε! Αλλά για πες μου για άλλη φορά: Πως να το σώσω? Με wblock? Το δοκίμασα και δεν εμφανίζει point σε όλα τα σημεία Μήπως πρέπει να κλείσω το αρχείο και να το ξανανοίξω? Ή με άλλη εντολή? Ευχαριστώ πάρα πολύ τον συνάδελφο gvarth που μου έλυσε το πρόβλημα με VBA!! Θα έτρωγα όλη την μέρα να τα περάσω ένα-ένα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvarth Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Ευχαριστώ πάρα πολύ τον συνάδελφο gvarth που μου έλυσε το πρόβλημα με VBA!! Να' σαι καλά συνάδελφε . Χαρά μου αν μπόρεσα να βοηθήσω . Πιο απλός τρόπος: Βρες πως λέγεται το block σταυρουδάκι Μπες στον block editor και δώσε το όνομα του block. Θα το εμφανίσει. Βάλε μια τελεία στη τομή των γραμμών και σώσε το με το ίδιο όνομα. Βγες από τον block editor. Η τελεία αυτή εννοείς ότι είναι Autocad Point ή απλή τελεία , πως αξιοποιείται παραπέρα ; Πως έχει ακριβώς η διαδικασία ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gousgounis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Φαντάζομαι πως εννοεί να κάνεις edit το block σε point (ώστε όλα τα σταυρουδάκια να μετατραπούν άμεσα) και μετά explode όλα τα blocks. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Ναι...Αυτό είναι! Μπαίνεις με block editor και τροποποιείς το block. Μετά πάλι απαιτείται explode των block. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα