stefanos zervos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Καλησπέρα. Αν θες να κρατήσεις το αρχικό block και στη θέση του να προσθέσεις ΚΑΙ points τα οποία (απ ότι καταλαβαίνω ΔΕΝ θες να είναι μέσα στο block - γιατί αν ήταν έτσι θα ήταν πολύ εύκολο με ένα block edit). Εστω ότι το block που έχεις είναι το ΑΑΑ. Φτιάξε ένα ΝΕΟ block ίδιο με το παλιό, αλλά με ΑΛΛΟ όνομα πχ ΒΒΒ. Φτιάξε ένα νέο block το οποίο να περιέχει το ΒΒΒ + τα points που θέλεις. Ας πούμε ότι αυτό είναι το CCC. Κάνε replace όλα τα AAA block με το CCC. Μετά κάνεις explode το νέο block και σου μένει το BBB με ένα point... ΠΡΟΣΟΧΗ στα base point!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
T-911 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 (edited) Η τελεία, μπορεί να είναι autocad point. Εναλλακτικά μπορεί να είναι ένας πολύ μικρός κύκλος που θα φαίνεται σαν τελεία. Δεν απαιτείται κανένα Explode. 'Οταν μπεις στον bloch editor και αφού προσθέσεις την τελεία, πάρε την εντολή Close Block Editor που βρίσκεται στο πάνω μέρος του block editor. Θα σε ρωτήσει αν θέλεις να σώσεις το block τάδε ... δηλαδή αυτό που δουλεύεις. Το σώνεις και κλείνει ο block editor. Αυτομάτως όλα τα block του σχεδίου που έχουν αυτό το όνομα, θα έχεουν ενημερωθεί με την τελεία. Αν οστόσο θέλεις η τελεία να είναι εκτός του block, τότε κάνε explode όλα αυτά τα blocks. Με τα κατάλληλα φίλτρα, θα μπορείς να επιλέξεις μόνο τις τελείες. Edited Φεβρουάριος 11 , 2013 by T-911 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Σας ευχαριστώ όλους! Έχω τουλάχιστον 3 λύσεις για το πρόβλημά μου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
teospil Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2013 (edited) Καλησπέρα. Το autocad2010, ξαφνικά αποφάσισε όταν κάνω save, να μην μου ανοίγει το σχετικό παράθυρο για το browse κλπ, αλλά να εκτελείται απο την γραμμή εντολών του προγράμματος κάτω κάτω! Έχει τύχει σε κανέναν? Πώς μπορώ να το διορθώσω? Edited Μάρτιος 1 , 2013 by teospil Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2013 Δώδε την εντολή FILEDIA και στην ερώτηση απάντησε 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teospil Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2013 Σε ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brasco Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2013 Έτυχε και σε εμένα πριν 2 μέρες! Λέτε να τρέχει κάτι ή είναι σύμπτωση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vk2626 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 (edited) Έχω ένα σχέδιο και οι συντεταγμένες, οπουδήποτε κι αν κάνω point είναι σε 2 δεκαδικά. Ακόμα και κάτω αριστερά που φαίνονται οι συντεταγμένες είναι σε 2 δεκαδικά. Πώς μπορώ να το αλλάξω να είνα σε 3 δεκαδικα? Ξέρει κάποιος? Edited Μάρτιος 29 , 2013 by vk2626 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis73 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 Δοκίμασε το εξής. Γράψε κάτω ddunits και θα σου βγάλει ένα νέο παράθυρο. Εκεί που λέει Length και precision διαλέγεις το πόσα δεκαδικά ψηφία θες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vk2626 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 ΑΑ (Άμεσως και Άψογος) Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα