ΓΙΑΝΝΗΣ Γ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2009 Έχω μετατρέψει το πολύγωνο και το καμπύλο τμήμα σε Block αλλά οταν κάνω Area-->Object και το επιλέγω μου βγάζει : Selected object does not have an area. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erling Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2009 όχι block, pline η αυτό που λέει ο Barracuda, hatch και μετά poroperties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΙΑΝΝΗΣ Γ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2009 Πως θα σχεδιάσω το καμπύλο τμήμα με Pline?Εχει επιλογή στην εντολή Arc για Pline?Αυτό δεν ξέρω...Ευχαριστώ για το Technical Support πάντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MANOS RETHYMNO Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2009 Καθώς σχεδιάζεις pl πατάς (A) που σημαίνει arc όταν τελειώσεις ξαναπατάς (L) δηλαδή line και συνεχίζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
agior Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2009 Ενα εύκολο κόλπο, σε κλειστό σχήμα εφαρμόζεις την εντολή boundary (μοιάζει με την hatch) που φτιάχνει καινούρια polyline επί της κλειστής οριογραμμής. Επιλέγεις το "pick point". Link to comment Share on other sites More sharing options...
ss_sk Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2009 Επίσης μπορείς με το pedit να επιλέξεις πολλές γραμμές/καμπύλες (m-ultiple) και να τις ενώσεις (J-oin). Πρέπει όμως τα άκρα να συμπίπτουν απόλυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΙΑΝΝΗΣ Γ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2009 Σας ευχαριστώ συνάδελφοι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
strudel7878 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2009 Επειδή μόλις επανεγκατεστησα το autocad και καποιες από τις ρυθμίσεις που είχα, χαθηκαν.. Γνωρίζει κάποιος την εντολή ώστε το extend μιας line να φτανει ως την θεωρητική προέκταση της γραμμης που επιλέχθηκε ως όριο??? edit: Ακυρο, το βρήκα edgemode από 0 σε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erling Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2009 Δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει το OSNAP. Δοκίμαστε την εντολή offset για να κάνεις παράλληλες σε συγκεκριμένη απόσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chr1s Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2009 Και βέβαια την ξέρω την offset.Δεν πρόκειται όμως για δημιουργία παράλληλης σε συγκεκριμένη απόσταση.Έστω ότι έχω μια γραμμή και δημιουργω μια νέα η οποία τυγχάνει να είναι παράλληλη.Με ποιον εύκολο τρόπο (κατά προτίμηση με ΣΝΑΠ) θα την κάνω να τελειώνει στο ίδιο ''ύψος'' με την πρώτη?θα μπορούσα να κάνω offset την πρώτη βέβαια και να την τροποποιήσω.θα μπορούσα να φέρω μια κάθετη στο τέλος της π΄ρωτης παράλληλης και να κάνω extend.Αλλά με OSNAP η κάτι αντίστοιχο μπορώ να κάνω το ίδιο? Επίσης χρησιμοποιώ AUTOCAD 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα