erling Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2009 Αν περιέχει ευθείες και καμπύλες γιατί δεν μπορείς να το μετατρέψεις σε pline? Εκτός αν έχεις spline γραμμές οπότε τότε δεν μπορείς. Αυτό όμως που μπορείς να κάνεις είναι να δημιουργήσεις ένα bpoly (στην κλειστή επιφάνεια) και μετά να δεις τα στοιχεία του, από τα οποία το ένα είναι το εμβαδόν του
Παναγιώτης Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2009 Αν το μετατρέψεις πάντως σε μια κλειστή polyline, και ένα απλό area / object θα κάνει τη δουλειά σου
ioannis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2009 όποιος γνωρίζει παρακαλώ ας βοηθήσει... θέλω να υπολογίσω ένα εμβαδό που εκτός απο ευθύγραμμα τμήματα περιέχει και τόξο (καμπύλη). προσπαθώ να το μετατρέψω σε polyline αλλά μάταια.ευχαριστώ Πολλές φορές το pedit κολλάει. Αυτό που κάνω εγώ είναι να πιάσω το endpoint της μιας γραμμής και να το ξαναενώσω με το endpoint της άλλης γραμμής. Τσέκαρε και το Ζ των γραμμών σου. Γραμμές με διαφορετικό Ζ δεν γίνονται μια polyline μέσω pedit. To άλλο είναι αυτό που σου είπε και ο erling με το bpoly ή αλλιώς bo.
lambroskal Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2009 Να προσθέσω οτι εκτός από το boundary (bpoly) mπορείς να δημιουργήσεις ένα HATCH και να δεις το εμβαδό στα properties (αυτό γίνεται από το AutoCAD 2007 και μετά)
sirter Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2009 ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις... με σώσατε! καλημέρα
ss_sk Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2009 Αντί bpoly μπορείς να πληκτρολογείς και bo.
iovo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 Συνάδελφοι τα φώτα σας, παρακαλώ !! Έστω ότι έχω δημιουργήσει ένα block με wblock και το χρησιμοποιοώ σε 2 διαφορετικά αρχεία dwg πχ Α και B. Aν κάνω editblock στο σχέδιο Α τότε οι αλλαγές που θα γίνουν στο block αλλάζουν και στο σχέδιο Β ? Μέχρι στιγμής δεν το έχω καταφέρει. Γίνεται όμως κάτι τέτοιο ή ο μόνος τρόπος είναι το reference?
erling Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 Μόνο με referance, φαντάζομαι xref εννοείς, γίνεται αυτό που θέλεις iovo.
iovo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 Ναι αυτό εννοώ erling,Xref. Κρίμα καλό θα ήταν να γίνεται αυτό.
gnusselt Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 Γίνεται να έχω xref χωρίς εξωτερικά αρχεία ; Θέλω να πω, αν υπάρχει τρόπος να έχεις ΕΝΑ αρχείο dwg που να έχει ενσωματωμένα τα xref και όχι ως ξεχωριστά αρχεία.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα