terry Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2009 τη 2010...δυστυχως....Την πρωτη φορα που εκανα dxb το εβγαλε σωστα...Μετα δεν το βγαζει hidden Το βρηκα...ειναι στο page setup manager... Ευχαρστω κ παλι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chilon Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2009 Γενικά, καλό είναι να μην βιαζόμαστε να αναβαθμίσουμε σε έκδοση που δεν έχει δοκιμαστεί (ειδικά στο AutoCad). Με δεξί κλικ στο viewport, επιλέγεις "Shade Plot" → "Hidden". Για περισσότερες πληροφορίες, δες το Shade Plot στο Help. Κάνε την εκτύπωση με Visual style wireframe. (Σημ.: Δεν είχα διαβάσει το edit σου). Link to comment Share on other sites More sharing options...
d2m Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2009 Δοκίμασε και την εντολή SOLPROF. Πρέπει να είσαι σε περιβάλλον paper και μέσα στο model με το μοντέλο γυρισμένο στην άποψη που το θέλεις. Παράγει δυο layer το καθένα με όλες τις γραμμές ως block (explode και το επεξεργάζεσαι). Διάβασε λίγο το help του autocad δεν είναι δύσκολη διαδικασία, απλώς χρειάζεται λίγη επεξεργασία μετά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kibari Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 α) Tools → Wizards → Add Plotter. QUOTE] Και που βρίσκεται αυτό: "Tools → Wizards → Add Plotter"? αλέκος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chilon Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Στην γραμμή μενού (menu bar) συνάδελφε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aggelosss1978 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2009 Μόλις που αρχίζω να ασχολούμαι με την 3D σχεδίαση και φωτορεαλισμό.Έχω το Autocad 2004 και το cadware.Θα ήθελα να μου πείτε πώς μπορώ να εμπλουτίσω τη βιβλιοθήκη των υλικών.Πώς να κάνω φόρτωμα υλικών; Πώς να εισαγάγω υλικά ή έστω ερασιτεχνικές φωτογραφίες υλικών που να μπορώ να τα εισαγάγω έπειτα στις επιφάνεις (π.χ τοίχους κ.α.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mAnJazZ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2009 Γεια και χαρα Εχω κανει explode καποια σχηματα και επειτα exdrude για να κανω μοντελισμο σε μια κατασκευη.Το προβλημα μου ειναι οτι μου εμφανιζοναι αρκετες γραμμες και δεν μου χρειαζονται (πανω στο μοντελισμο).Πως μπορω να δειξω στερεο σχημα μετα υπαρχον στοιχεια;;δηλαδη να δειχνω συμπαγες τμηματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ss_sk Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2009 @mAnJazZ H μετατροπή αριθμού faces σε solid είναι ζόρικη υπόθεση. Εκτός των άλλων πρέπει να έχουν απόλυτη συναρμογή - ούτε να αφήνουν κενά ούτε να τέμνονται. Και βέβαια να ορίζουν κάθε πλευρά του επιθυμητού σχήματος. Εδώ θα βρεις μία σχετική συζήτηση (από το site ''cadtutor''). Προσπάθησε...και όποια μέθοδος σου ''κάτσει''. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnusselt Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2009 Περί rendering ο λόγος... δύο ερωτήσεις : 1. Έχω στο AutoCAD Architecture 2010 ένα δωμάτιο. Στο rendering θέτει ως background το μαύρο χρώμα. Αυτό στην εκτύπωση προφανώς θα φαίνεται χάλια. Πως μπορώ να το αλλάξω σε λευκό σε ένα paper model (viewport); 2. Μπορώ να θέσω κλίμακα σε ένα rendering ; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας τις οποίες περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos zervos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 α) Tools → Wizards → Add Plotter. QUOTE] Και που βρίσκεται αυτό: "Tools → Wizards → Add Plotter"? αλέκος Αν χρησιμοποιείς autocad 2009 ή 2010 και δεν φαίνεται η menu bar (η επάνω γραμμή του βασικού μενού) πληκτρολογείς MENUBAR και 1. (ή αλλάζεις το workspace σε autocad classic) Περί rendering ο λόγος... δύο ερωτήσεις : 1. Έχω στο AutoCAD Architecture 2010 ένα δωμάτιο. Στο rendering θέτει ως background το μαύρο χρώμα. Αυτό στην εκτύπωση προφανώς θα φαίνεται χάλια. Πως μπορώ να το αλλάξω σε λευκό σε ένα paper model (viewport); 2. Μπορώ να θέσω κλίμακα σε ένα rendering ; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας τις οποίες περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία. 1, To background το αλλάζεις από την camera (καλό είναι να κάνεις render μέσα από camera). 2, Στο redner δεν μπαίνει κλίμακα. Δεν είναι εκτύπωση (ούτε 2d) σκέψου το σαν να βγάζεις φωτογραφία ενός πραγματικού χώρου. Υπαρχει δυνατοτητα απο ενα 3Δ μοντελο να εξαγεις μια αποψη του μεντελου αυτου σαν γραμμικο σχεδιο??? Να φαινονται δλδ μονο οι γραμμες....Με το φωτορεαλισμο γεμιζει τις επιφανειες...Απλα θελω το γραμμικο να εχει καλη ποιοτητα να μην ειναι γεματο πιξελς.. με την εντολή flatshot (αν δεν την βρίσκεις, πληκτρολόγησέ την) κοιτάζω το μοντέλο από όποια γωνία θέλω, γράφω flatshot και μου φτιαχνει ένα block με 2d γραμμές, που απεικονίζει το 3d όπως το βλέπω (έχει και ρυθμίσεις για τις "πίσω" γραμμές κλπ) Παρακαλω οχι διαδοχικες δημοσιευσεις. Επεξεργασια του μηνυματος με το edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα