Didonis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2013 Αν δεν ξεχάσεις την 3dface εγώ προσωπικά δεν βλέπω σύντομο δρόμο. (γράψε σε παρακαλώ και την ειδικότητα σου στο προφίλ σου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexaras Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2013 μα και σε κανονικη επιφανεια δηλαδη οχι 3dface παλι δε μου κανει παραθυρα με τηνsubtract.θα σκασω.οσο για το προφιλ μου την ειδικοτητα την εχω βαλει πολυ καιρο πριν.περιεργο που δρν την εμφανιζει.κ στελνω απο tablet κ δε μπορω να κανω επεξεργασια προφιλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexaras Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2013 λοιπον εκανα μια επανεκινηση στο προγραμμα κ το κανε επιτελους.σας ευχαριστω παρα πολυ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vicky12 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2013 (edited) Παιδιά καλησπέρα, κάποια ιδέα για αρχή σε φωτορεαλισμό και μελέτη σκίασης φωτοβολταικώψν πάνελ στο autocad 3d? Ευχαριστώ! Πριν αναρτήσετε οποιοδήποτε μήνυμά σας, χρησιμοποιείστε την "Αναζήτηση" για την ύπαρξη τυχόν όμοιων θεμάτων. Το μήνυμά σας μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Gousgounis Edited Νοέμβριος 27 , 2013 by Gousgounis Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 Εχω σε dwg μοντελο εδαφους αποτελουμενο απο 3D polylines. Υπαρχει η δυνατοτητα να βλεπω το μοντελο εδαφους αυτο να το βλεπω με visual style, realistic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gousgounis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 Δεν πιστεύω πως η αλλαγή visual style επηρεάζει γραμμές. Θα πρέπει το μοντέλο εδάφους να αποτελείται απο επιφάνειες ή στερεά. (γενικά κάτι που μπορεί να έχει texture και σκιές) Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 (edited) Σε παλιοτερη εκδοση (νομιζω Autocad 2004) το ειχα κανει. Για το ιδιο μοντελο εδαφους. Δεν ξερω πως καταλαβαινε τις επιφανειες. Ειχε προκυψει αυτο. Edited Ιανουάριος 29 , 2014 by terry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos_ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 Terry, μήπως είχες χρησιμοποιήσει εντολές από κάποιο "πρόσθετο" στο autocad? Τύπου cadware... Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 Cadware σιγουρα οχι. Η φωτο ειναι απο μοντελο εδαφους που ειχαμε δουλεψει στη σχολη. Τοτε το εψαχνα και με τα visual styles το ειχα κανει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos_ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 Ε, τότε πάλεψέ το με τις εντολές "loft", "extrude" και "union"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα