lou Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2019 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2019 (edited) Εγώ χρησιμοποιώ το παρακάτω.... δεν ξέρω εάν σε βοηθά καθόλου..... Επιλέγεις την polyline και την εξάγει σε .txt (Χ,Υ,Ζ) (πχ για σχεδιασμένο περίγραμμα γεωτεμαχίου σε ΕΓΣΑ με βοηθά για άμεση εξαγωγή αρχείου για ανέβασμα και επισκόπηση στο kthmanet) ptexport (POLYLINE TO TEXT).lsp Edited Ιούνιος 26 , 2019 by lou 1
Directionless Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2019 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2019 Σε ευχαριστώ πολύ. Η αλήθεια είναι ότι έψαχνα κάτι σε επαναλαμβανόμενο κατά αύξουσα αρίθμηση tagging κλειστών polylines και εμβαδομετρηση (με tagging πάλι) τους. Ευτυχώς βρήκα κάτι (κάνει και εξαγωγή σε πίνακα). Αν σε απασχολήσει ποτέ κάτι τέτοιο μελλοντικά, πες μου να στο στείλω.
geo_teo Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2020 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2020 Συνάδελφοι ψάχνω ένα lisp που να κάνει αναστροφή φοράς γραμμής pline.Υπαρχει κάτι διαθεσιμο?
george08 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2020 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2020 (edited) @geo_teo Έχει εδώ ένα σχετικό lisp. Δεν το έχω δοκιμάσει σε autocad. Σε intellicad πάντως δουλεύει. http://www.turvill.com/t2/free_stuff/ Edited Δεκέμβριος 28 , 2020 by george08
geo_teo Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2020 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2020 13 λεπτά πριν, george08 said: @geo_teo Έχει εδώ ένα σχετικό lisp. Δεν το έχω δοκιμάσει σε autocad. Σε intellicad πάντως δουλεύει. http://www.turvill.com/t2/free_stuff/ Συνάδελφε ποιο είναι απο την λίστα που έχεις δουλέψει?
bilya63 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2020 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2020 2 ώρες πριν, geo_teo said: Συνάδελφοι ψάχνω ένα lisp που να κάνει αναστροφή φοράς γραμμής pline.Υπαρχει κάτι διαθεσιμο? υπάρχει εντολή γι υτο που θες: Reverse
Gousgounis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2020 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2020 (edited) Νομίζω πως το reverse ("r") υπάρχει και ως υποεντολή μέσα στο pedit. Edited Δεκέμβριος 28 , 2020 by Gousgounis
george08 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2020 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2020 (edited) 3 ώρες πριν, geo_teo said: Συνάδελφε ποιο είναι απο την λίστα που έχεις δουλέψει? PLREV.LSP Όμως, όπως είπαν και άλλοι χρήστες, το autocad (και τα διάφορα intelicad από ότι ξέρω) έχουν και την εντολή pedit-reverse (εκτός αν δουλεύεις κανά autocad 14). Edited Δεκέμβριος 28 , 2020 by george08
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα