yian Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας ως τώρα, θα δοκιμάσω όσα αναφέρετε στο γραφείο και θα επανέλθω με νεότερα από αύριο!
yian Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 Regen είναι η λύση! Ευχαριστώ πολύ και τους δύο για τη βοήθεια!
spsonis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2014 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2014 (edited) Καλησπερα! Θελω να εισαγω αρχεια σε ενα σχεδιο πχ φωτος jpeg αποσπασμα χαρτη κλπ και ενω κανω την κλασσικη μεθοδο copy το αρχειο και μετα paste επανω στο σχεδιο, το autocad μου 2008 δεν ανταποκρινεται. συγκεκριμενα μου βγαζει : Command: _pasteclip Enter image file name to attach: Aκομα και το ονομα του αρχειου να εισαγω δε γινεται τιποτα Καμια γνωμη? Edited Δεκέμβριος 4 , 2014 by spsonis
akis73 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2014 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2014 Δοκίμασε με την εντολή insert -> raster image
dsworks Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2014 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2014 Θελω να εισαγω αρχεια σε ενα σχεδιο πχ φωτος jpeg αποσπασμα χαρτη κλπ και ενω κανω την κλασσικη μεθοδο copy το αρχειο και μετα paste επανω στο σχεδιο, ωραίο το "κλασσική μέθοδος..." Δοκίμασε με την εντολή insert -> raster image Ό,τι λέει ο akis, αυτή είναι η κλασσική μέθοδος Συν άλλη μία από εμένα, drag & drop. Καλημέρα σε όλους!
APSP Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2017 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2017 (edited) Καλημέρα σας μαζί με το Autocad εχω και το cadware από το οποίο τοποθετώ κουφώματα κ.α. Προσπαθώντας να τοποθετήσω συγκεκριμμένα κούφωμα διπλό χωνευτό πάει να το τοποθετήσει και την τελευταία στιγμή δεν το βάζει και μου βγάζει Error: bad argument type: VLA-OBJECT nil"bad argument type: VLA-OBJECT nil" Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει... Έγινε μεταφορά στην παρούσα θεματική κατηγορία. Gousgounis Edited Αύγουστος 7 , 2017 by Gousgounis
akis73 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2017 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2017 Καλησπέρα. Έχω και εγώ το cadware (την έκδοση 2007) και κάνει το ίδιο και σε μένα αλλά όταν πάω να φτιάξω σκάλα. Το περίεργο είναι ότι το κάνει σε συγκεκριμένα αρχεία. Μία πρόχειρη λύση που βρήκα είναι να κάνω copy/paste όλο το σχέδιο σε νέο αρχείο. Το συγκεκριμένο πρόβλημα έχω χρόνια που το αντιμετωπίζω και από την υποστήριξη μέχρι την τελευταία φορά που τους είχα ρωτήσει δεν είχαν βρει λύση.
APSP Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2017 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2017 Καλησπέρα. Έχω και εγώ το cadware (την έκδοση 2007) και κάνει το ίδιο και σε μένα αλλά όταν πάω να φτιάξω σκάλα. Το περίεργο είναι ότι το κάνει σε συγκεκριμένα αρχεία. Μία πρόχειρη λύση που βρήκα είναι να κάνω copy/paste όλο το σχέδιο σε νέο αρχείο. Το συγκεκριμένο πρόβλημα έχω χρόνια που το αντιμετωπίζω και από την υποστήριξη μέχρι την τελευταία φορά που τους είχα ρωτήσει δεν είχαν βρει λύση. Δοκίμασα αυτό που μου γράφεις αλλά τα ίδια... σ'ευχαριστώ πολύ πάντως
elpap Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2019 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2019 Καλησπέρα! Θέλω να εισάγω jpeg ή Pdf και ενώ κάνω attach δεν ανταποκρίνεται να μου ανοίξει εικονίδιο να επιλέξω ποιο pdf θέλω να βάλω. συγκεκριμένα μου βγάζει : attach path to file to attach: Παρατήρησα και στο save as το ίδιο κάνει αντί να ανοίξει να επιλέξω που θα το σώσω μου βγάζει να πληκτρολογήσω τη διαδρομή.. είναι σαν απενεργοποιήθηκε κάπως να μου ανοίγει τα εικονίδια ..δεν ξέρω..μπορεί κάποιος να με βοηθήσει !!!!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα