iovo Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2007 Βιβλιοθήκη (Blocks, Hatches, patterns, linetypes κλπ)
giorgosv Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2008 Καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω το εξής, αν χρησιμοποιήσουμε τους τύπους γραμμών που είναι ανεβασμένοι στο site για να αποδώσουμε π.χ. ένα πρανές υπάρχει ένα προβληματάκι...αν ομαλοποιήσουμε την polyline είτε κάνοντας spline είτε fit τότε το σύμβολο του πρανούς κατανέμεται άνισα στην γραμμή με αποτέλεσμα να έχουμε κενά και γενικά άσχημο αισθητικό αποτέλεσμα. Ρωτώ λοιπόν,υπάρχει τρόπος να φανεί η polyline ως καμπύλη και να μην έχουμε πρόβλημα με τον τύπο της γραμμής και να φαίνεται όπως για παράδειγμα στο verm?
iliekater Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2008 Μπορείς να μου δείξεις ένα σχεδιάκι ώτε να καταλάβω ποιό είναι το πρόβλημα ;
giorgosv Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2008 Ωραία ευχαριστώ! Λοιπόν η πρώτη εικόνα χωρίς καμπύλη (decurve) Και η δεύτερη polyline ως spline Βλέπετε ότι στη δεύτερη εικόνα δεν είναι κατανεμημένο σωστά το σύμβολο του πρανούς.Υπάρχει καμμία λύση;
erling Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2008 giorgosv, στην εντολή pEDIT έχει μια επιλογή Ltype gen, μάλλον αυτήν η επιλογή είναι στο OFF, δοκίμασε να την κάνει ON. Αν δεν τα καταφέρεις με αυτό, ίσως αν αντί να κάνεις pline και μετά pedit->spline, να κάνεις από την αρχή spline.
giorgosv Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2008 Φίλε μου erling αυτό ήταν! Καλά δεν το πιστεύω ότι ήταν τόσο απλό!!! Ευχαριστώ πολύ!
lou Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!Εχει κανεις block κυκλικης περιστρεφομενης πορτας σε οψη??Σπαω το κεφαλι μου πως να την δειξω κ εχω κολλησει.....
gnusselt Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 Rotating door dwg file rotating_door_164.zip 1 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα