Γιάννης Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 Και εκεί υπάρχει έτοιμη γραμμή αλλά δεν την έχω τόσο εύκαιρη. Θα προσπαθήσω να τη βρω
kvtech Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 (edited) Καλησπέρα. Μήπως έχει κανείς έτοιμα blocks AUTOCAD από εξοπλισμό συνεργείου αυτοκινήτων (γερανός, 2κόλωνα ανυψωτικά, κομπρεσέρ αέρος κτλ)? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Πριν αναρτήσετε οποιοδήποτε μήνυμά σας, χρησιμοποιείστε την "Αναζήτηση" για την ύπαρξη τυχόν όμοιων θεμάτων. Το μήνυμά σας μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Gousgounis Edited Αύγουστος 23 , 2013 by Gousgounis
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2013 φιλε ειναι πανευκολο να τα κανεις μπλοκ αν και εγω τοση λεπτομερεια δε κανω θεσεις δηλωνω και τυπικα σχηματα
rootbreaker Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 www.grabcad.com Κάνε μια αναζήτηση μπορει να υπάρχει κάτι. 1
kvtech Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2013 Ευχαριστώ συνάδελφοι. Κάτι βρήκα.
diesse Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Καλησπερα στη παρεα . εχω λαβει ενα αρχειο .dwg το οποιο χρησιμοποιει ενα αρχειο GREEKN.SHX το οποιο δεν εχω και το σχεδιο μου βγαζει ολο ερωτηματικα ???? . Δοκιμασα ενα σωρο greek fonts με διαφορες παραλαγες αλλα τιποτα Μηπως καποιος απο τη παρεα εχει αυτο το συγκεκριμενο να μου το στειλει για να λυσω το θεμα μου ; Ευχαριστω πολυ
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2013 Κανά blockάκι για fan coil έχουμε για κάτοψη 2D; Ευχαριστώ!
gvarth Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Καλημέρα συνάδελφε , Ρίξε μια ματιά εδώ ή και εδώ . Εναλλακτικά και εδώ .
Mamos Hatzidakis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 (edited) Γεια σας παιδια, εχει κανεις την βιβλιοθηκη με τα ηλεκτρολογικα συμβολα για την εκδοση AutoCAD 2009 Electrical ; εψαξα στο διαδικτυο αλλα τιποτα αν εχετε καποιο λινκ για κατεβασμα πειτε μου Ευχαριστω!! Πριν αναρτήσετε οποιοδήποτε μήνυμά σας, χρησιμοποιείστε την "Αναζήτηση" για την ύπαρξη τυχόν όμοιων θεμάτων. Το μήνυμά σας μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Gousgounis Edited Ιανουάριος 10 , 2014 by Gousgounis
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα