Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2009 Φαντάζομαι με μεγαλύτερες διαμέτρους και ίσως και σε μικρότερες αποστάσεις. Υπάρχει κάποια λίστα με τα διαθέσιμα στη Γερμανία πλέγματα;
Evan Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2009 To ETABS δεν βγαζει παντως As σε επιφανειακο στοιχειο...το θεωρουν μαλλον πολυτελεια στη csi και το χουν βαλει μονο στο SAP... και μόνο με ACI άρα χωρίς νόημα για εμάς Πακτομένε τουλάχιστων δεν ψάχνεις να βρεις τοπικούς άξονες για να καταλάβεις ποιες τάσεις είναι ποιες και που μπαίνει ο οπλισμός οριζόντιος; κατακόρυφος, μέσα έξω... Άρα στα τοιχεία ανωδομής δεν σου βγάζει ούτε το Αs?
StaGian Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2009 Παιδιά please help.. Πως θέτω στο ASD τις εξής παραμέτρους ως default: a) τις μονάδες σε metric τις διαστομές και τα materials στα EURO τα αλλάζω και όποτε κάνω new project μου τα ξαναγυρνάει σε inches κλπ.. ευχαριστώ εκ των προτέρων
percules Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 Καλησπέρα παιδιά. Έχω ξεκινήσει (στα γεράματα) να μαθαίνω το ASD steel. Τώρα όμως θέλω να το χρησιμοποιήσω για την εξαγωγή σχεδίων σε μια οικοδομική άδεια για μία αρκετά πολύπλοκη μεταλλική κατασκευή. Μπορεί κάποιος συνάδελφος να με βοηθήσει εξ' αποστάσεως (τηλέφωνο, remote) δειχνοντάς μου την εξαγωγή σχεδίων γιατί τα έχω βρει σκούρα. Εννοείται με αμοιβή. Ευχαριστώ προκαταβολικά
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα