agior Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2010 Aποσυμπίεση στο AutoCAD\Support, φορτώνεις το λισπάκι με (load"datz") και το τρέχεις με την εντολή datz. Μέχρι έκδοση 6 τρέχει, για παραπάνω δεν έχω δοκιμάσει...
dimitrispsi Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 Έχω μια λίστα περίπου 5.000 σημεία που θέλω να τα περάσω στο Autocad μέσω polyline. Έχω Χ και Υ αλλά θέλω να περάσω δίπλα και τον αύξοντα αριθμό των σημείων Ποιά μορφή πρέπει να έχει το txt?
terry Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 (edited) Δες αυτο το θεμα. Μπορεις να χρησιμοποιησεις το excel του gvarth. Εχει περιορισμο μεχρι 50 σημεια (νομιζω). Μπορεις να βρεις και δωρεαν προγραμματα οπως το dcad και το topocad Edited Μάιος 14 , 2012 by terry
pirsogiannis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2012 καλησπέρα. έχω το εξής πρόβλημα: έχω αρχείο .scr με κάποιες συντεταγμένες χωρισμένες κανονικά με κόμμα και τελεία ως προς τα δεκαδικά (2 συντεταγμένες ανά σημείο χ και ψ). Εκτελώ την εντολή run script στο autocad αλλά μου εμφανίζει το μήνυμα < Unknown command "0.00">. Γνωρίζει κανείς τί μπορεί να φταίει??
maik Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2012 Το αρχείο script πρέπει να περιέχει εντολές του Autocad για να εκτελεσθεί. Με σκέτα νούμερα τι να σου κάνει ?
idnik Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2012 (edited) παιδιά έχω ψάξει παντού... θέλω ένα προγραμματάκι, lispaki κάτι τελοσπάντως που να περνάει απο ascii αρχείο xy και το σημαντικότερο Ζ!!!. Γιατί για xy βρίσκω πολλά αλλά δεν θέλω να μου περνάει τα υψόμετρα σαν κείμενο αλλα πάνω στο σημείο. Τι μπορώ να κάνω; με το winraport οταν πατάω αποστολή 3δ σημείων στο autocad μου γράφει η σύνδεση με το autocad δεν είναι εφικτή Edited Οκτώβριος 18 , 2012 by idnik
gvarth Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2012 Καλησπέρα . Ο συνάδελφος @chrisven έχει φτιάξει κάτι ενδιαφέρον . Θα το βρείς εδώ . Μια άλλη προσέγγιση , σε Autolisp , είναι αυτή .
seferstas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 Καλημέρα, απλά στα drafting settings επιλέγουμε το cartesian format και absolute cordinates , ύστερα γράφουμε line και κάνουμε επικόλληση (απο txt ή οπουδήποτε) τις συντεταγμένες σε μορφή 546071.274,4536983.575 546074.726,4537081.290 κ.τ.λ. όσες και να έχει....
idnik Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 Καλησπέρα . Ο συνάδελφος @chrisven έχει φτιάξει κάτι ενδιαφέρον . Θα το βρείς εδώ . Μια άλλη προσέγγιση , σε Autolisp , είναι αυτή . Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!! Το πρώτο λινκ είναι ακριβώς οτι έψαχνα!!! Σου βάζει και τον αριθμό των σημείων
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα