slalom Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2010 Η παράμετρος είναι imageframe Modify -> Object -> Image -> Frame Θα πρέπει να το ξαναενεργοποιήσεις για να "πιάσεις" την εικόνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2010 Δεν το καταλαβα αυτο... Οκ το βρηκα... Αλλα το κανει σε ολα τα raster image... Link to comment Share on other sites More sharing options...
myri Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2010 Δοκιμασα να φτιαξω ενα layer με ασπρο χρωμα και στην εκτυπωση του ειπα να μου τυπωνει το ασπρο με ασπρο χρωμα (use object color) αλλα παλι δεν μου το βγαζει... και εγώ αυτό έχω κάνει στο παρελθόν δε θυμάμαι όμως πως ακριβώς δοκίμασε και το μαυρο και το άσπρο και το RGB Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2010 To βρηκα myri....ειναι αυτο που ειπε ο slalom.. Πληροφοριακα... Επιλογη 0: δεν βλεπεις frame, δεν τυπωνει frame Επιλογη 1 : βλεπεις και τυπωνεις frame Επιλογη 2: βλεπεις frame, δεν τυπωνεις frame.. Ευχαριστω slalom Link to comment Share on other sites More sharing options...
myri Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2010 merci και τους 2!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2010 Αλλα το κανει σε ολα τα raster image... Επειδή είναι μεταβλητή του σχεδίου Δείτε και τη λειτοπυργία της imagequality Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos zervos Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 Η μεταβλητή ονομάζεται imageframe και έχει 3 επιλογές όπως αναφέρθηκαν. Και κάτι ακόμα. Το χρώμα white (άσπρο) στο autocad είναι το ΜΑΥΡΟ. Δεν τυπώνεται άσπρο, αλλά μαύρο. Αν σχεδιάσω μόνο στο layer 0 (white) και τα τυπώσω (χωρίς "πενάκι") θα τυπωθούν μαύρα. Υπάρχουν τα γκρι. Το πιό ανοιχτό γκρι είναι το 255 (σχεδόν άσπρο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 Το 255 ειναι γκρι??? Εγω για ασπρο το εβαζα... Ευχαριστω για την παρατηρηση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 250-255 είναι διαβαθμίσεις του γκρι, το γράφει κιόλας. Το ασπρο τυπώνεται μαύρο. Αν αλλαξεις το χρώμα της οθόνης σε άσπρο (ή το γυρίσεις σε paperspace) τότε φαίνεται μαυρο. Το έχουν κάνει έτσι για να διακρίνεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
st2 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2010 στο AutoCAD 2005 παω να κανω εκτυπωση και στις ρυθμισεις στα plot scale και plot offset μου εχει για μοναδες inches πως μπορω να βαλω μετρικο συστημα??? εψαξα στα options αλλα δεν βρηκα κατι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα