slalom Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2010 Ναι το βρήκα αυτό αλλά δεν το παίρνει ρε να πάρει όταν πάω να εκτυπώσω από το autocad! μια που το ρυθμίζω και μια που ξαναγυρνάει στις αρχικές ρυθμίσεις... Το ρυθμίζεις μόνιμα από τις ιδιότητες του εκτυπωτή
paraskia Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2010 χαίρετε έχω μια ερώτηση και εύχομαι να μπορείτε να μου απαντήσετε και να την έχω καταθέσει στο σωστό θέμα. θελω να σχεδιάσω΄κατόψεις ενός σπιτιού σε κλίμακα 1/50. Επειδή θέλω να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο χειροποίητο, θέλω το μελάνι στα σημεία τομής να μην τοποθετηθεί απο τη μια πλευρά, όπως μπαίνει κανονικά στο οτοκαντ, αλλά να μπει αξονικα. Συγκεκριμένα, στο σημειο τομής τοίχων-παραθύρου και προβολής της ποδιάς του παραθύρου, αν δεν βρω την επιθυμητή ρύθμιση, δημιουγείται ένα δοντάκι και αυτό θέλω να εξαλείψω. ευχαριστώ εκ των προτέρων.
myri Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2010 καλημέρα, τα λες ανάποδα, στο Autocad το πάχος κάθε γραμμής μπαίνει αξονικά όταν σχδιάζουμε με το χέρι μπάινει εσωτερικά του τοίχου δυστυχώς δεν μπορεί να λυθεί τεχνικα το θέμα με το δοντάκι πρακτικά στην εκτύπωση δε φαίνεται αυτό το δοντάκι στην ανάγκη, κάνεις μερικές δοκιμές με πιο λεπτό πάχος τοίχου δεν είναι αναγκη να χρησιμοποιείς πάχος 06 για τοίχο από τούβλο και το 04 πολύ καλό είναι σιγα σιγά με τον καιρό θα φτιάξεις τα δικά σου layer, ctb και τα πάχη γραμμών με τα οποία θα δουλέυεις συνέχεια δηλαδή θα βρεις ένα προσωπικό τρόπο ηλεκτρονικής σχεδίασης όπως γίνεται και στο σχέδιο με το χέρι
petsagouris Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2010 Αν και ξέρω οτι η myri το μισεί,... υπάρχει μια προσπάθεια να τυποποιηθεί ο τρόπος που παράγονται τα ηλεκτρονικά σχέδια. περισσότερα εδώ
paraskia Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2010 ναι εχεις δικιο, τα ειπα αναποδα. οπως και να χει, θα το ψαξω κι αλλο. το 0.4 δεν μου κανει, ευχαριστω.
amali Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2010 Νομιζω ότι το θέμα σας μπορεί να λυθεί με την χρηση της multiline αντι για polyline. Μπορειτε να φτιαξετε ενα style για τη multiline που σας βολευει με μια γραμμη μονο και μετα απο το justification να ορισετε την στοιχιση.
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2010 ...multiline... Πολύ ενδιαφέρον. Πως γίνεται; Είναι εντολή; γιατί δεν την δέχεται το AutoCAD2009;
slalom Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2010 mline και παιζει κανονικα και ml σκετο παιζει
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2010 Εξαιρετική εντολή, και την αγνοούσα πλήρως. Ευχαριστώ πολύ! Edit: Μία ερώτηση ακόμη, πως μπορώ να σχεδιάσω καμπύλες (όχι απαραίτητα κυκλικές) με την mline;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα