MAX75 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτησω τι ισχύει για τις ασκεπείς σκάλες,όσον αφορά δόμηση,κάλυψη,όγκο κλπ. Ευχαριστώ πολύ. Ο μηχανικός μου δεν τα ψάχνει πολυ, γιαυτό ρωτάω εγώ.
Chilon Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 Ο μηχανικός μου δεν τα ψάχνει πολυ, γιαυτό ρωτάω εγώ. Ως τι τα "ψάχνεις", ως βοηθός μηχανικού;Δεν σε ειρωνεύομαι, αλλά πρέπει κι εσύ να καταλάβεις την σημασία του ρόλου του Μηχανικού. Επιλογές υπάρχουν πολλές· όμως το να "ψάχνεις" εσύ πράγματα που πρέπει να βρει ο μηχανικός σου, δεν είναι μία από αυτές.
pk10gr Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 Καλο κι' αυτο!!! ΓΟΚ απο τα downloads και καλο διαβασμα!!!
MAX75 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 Μου λέει πως κάποια πράγματα δεν ισχύουν και ψάχωομαι για να βρώ λύσεις, καθώς αυτά που προτείνει δεν με ικανοποιούν.Το σχέδιο του σπιτιού τελικά το σχεδίασα εγώ στο Visio και εκείνος απλά το πέρασε με όποιες αλλαγές χρειζόντουσαν στο Autocad.
myri Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 το θέμα έχει ξανασυζητηθεί θα το βρώ και θα το συγχωνεύσω ------- τι να σου πω MAX75 έχασες διάλεξες λάθος μηχανικό αφού δε σε ικανοποιούν αυτά που σου προτείνει
MAX75 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 Να είσαι καλά.Στον ΓΟΚ δεν βρήκα κάτι για ασκεπείς σκάλες,πάντως εκτός αν δεν κοιταξα καλά.
Chilon Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 Μάλλον δεν κοίταξες καλά. Να κοιτάξεις και στον κτιριοδομικό, μπορεί εκεί να αναφέρεται κάτι σχετικό. Στην συνέχεια διάβασε και τον αντισεισμικό κανονισμό και πες την περίληψη στον μηχανικό σου (γιατί μπορεί να βαριέται να τον διαβάσει μόνος του). Αν δεν σε ικανοποιεί η μελέτη του μηχανικού σου και το έχεις συζητήσει μαζί του χωρίς αποτέλεσμα, τότε η λύση είναι να τον αλλάξεις και όχι να (προσπαθείς να) του κάνεις υποδείξεις μέσω των κανονισμών.
myri Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 http://www.michanikos.gr/showpost.php?p=83841&postcount=40 http://www.michanikos.gr/showpost.php?p=83846&postcount=41
MAX75 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 Άρα μετράει και κάλυψη καί όγκο αλλά όχι Σ.Δ., καλά κατάλαβα;
Chilon Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 Πολύ σωστά κατάλαβες. Εγώ -όμως- δεν κατάλαβα, σε τι θα σου χρησιμεύσει αυτό που κατάλαβες.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα